Karpuzlu_lolipop Hcrn4242 şuan belli değil dendi 5-7-10 gün tahmini destek elemanı olduğumuz için günlük 380 tl. Sonrasında ana kadroya alım olur mu bilmiyorum
Ayannesi Karpuzlu_lolipop merhabalar sigorta durumunu etkiler mi ? Yani o 3 5 gün için sigorta yapıyorlar mı ?
prensesannesi772 Karpuzlu_lolipop bilgisayar kulaklık gibi şeyleri onlar mı veriyor yoksa bizmi almamız gerekiyor
duruguzel Karpuzlu_lolipop black friday indirimlerinden yoğunlardır. Yoğunluk ne zaman biterse o zamana kadar devam edersiniz
senaaylim Karpuzlu_lolipop beni aradılar bugün kabul edildim galiba sizi ekip arkadaslarımız arayıp yönlendirecekler dedi
Betll-ozr Molalarınız kaç dk olacak acaba ve de avail oluyormu acaba daha öncesinde çağrı merkezinde çalıştığım için tecrübem var acaba bende bebeğimle yapabilir miyim
senaaylim Karpuzlu_lolipop heyecanlandım bu arada sizinki hangi şirket? Bir de ablanız çalışıyormuş ya benim çocuğum biraz büyük 4 yaşında konuşur eder yanımda acaba sıkıntı yaşar mıyım 🤔
Zeyyyynep senaaylim benide aradılar müsait değildim beş dakikaya size dönücem dedim ama o numarayı aradığımda çalmıyor anlamadım bana pek güvenilir gelmedi
senaaylim Zeyyyynep aa bilemedimki ama güvenilir değilse bana şirketine kadar söyledi ve arkadaşlar size dönecek dedi bakalım dönüş olacak mı