GericekilmeKorunmaDegill ozlemaryaslan3 sprial + prezervetif+ geri cekılme 😁 yakında implantda takarım 😁
Hazal-askin ozlemaryaslan3 ben carezetta isimli doğum kontrol hapıni kullandım 15 ay cokda memnundum aslında ama bir ay kanamam kesilmedi ve hapı birakmami istedi doktor bırakır bırakmaz hamile kaldım eşim korundu prezervatifle bı kez geri çekilme yaptık hamile kaldım 🤣
Hazal-askin Selimikomom aşko ben geri çekilme ile hamile kaldım ama sen bilirsin yinede aramıza katilma diye uyurmak istedim 🤣
Deletedmom_78 Hazal-askin merhaba cerazette kullanirken baska bir yontemle korunuyor muydunuz acaba ?🥰
deryaortac Hazal-askin emziriyormusun adetle mi başlangıç oluyor ben 3 ay oldu doğum yapali adet olmadım emziryorum kullanabilirmiyim acaba bilgin var mı canim
Hazal-askin GericekilmeKorunmaDegill ben zaten geri çekilme korunma yöntemi değil diye ikna edemezsem seni etiketliyip posttan ayrılıyorum 🤣
ozlemaryaslan3 GericekilmeKorunmaDegill Benim 40im bugün çıkacak daha o malum olay gerçekleşmedi. O yüzden sormak istedim 😂
Selimikomom ozlemaryaslan3 9 ay korundum sonra hamile kaldım.çocuktan sonra spiral prez geri çekilme ile korunuyorum
Hazal-askin Selimikomom asla demek için daha Garanti bı yöntem bulmani öneririm yoksa yanımıza gelmen hiç uzak değil 🤣
Hazal-askin Deletedmom_78 hayır başka yöntem kullanmadik gebe de kalmadim. Sütüm de coktu yan etkisi yoktu her ay düzenli adet oldum adetlerim de sancısız olurdu
GericekilmeKorunmaDegill Allah aşkına geri cekilenlere soruyom böyle bi korunma yöntemini kim dedi size 😁😁yemınle ben bu forumda. duydum bi tek
aptall GericekilmeKorunmaDegill ben 2 kez geri çekilmeyle hamile kaldım ozamana denk sen nerdeydin niye bu mal kafama vurmadın hoş desene birincisinde akıllanmayıp ikincisini yaparsan ben ne edem😂
UcuBulunamayanBant ozlemaryaslan3 suan icin geri cekilme ve prezervatif ama yakinda implant taktircam. Boyle hic guvenilir gelmiyor cok korkuyorum