eymenin_annesi34 Eslemsi_04 ay tuhaf tatlımsı böyle daha bi cıvık oluyor haşlayıncs aman zaten ne gerek vardıysa anası her gün tatlı patates yiyor ya 2 tane tatlı pattise 55 TL para verdik canı sağolsun da ne gerek vardı yani diyorum şimdi 😂😂🤦🏻♀️
Alerjikrinit eymenin_annesi34 çocuklar yesin tabi en güzel şeyleri. Ben de avakadoya çok heveslenmiştim. Doktor dedi ki ek gıda evde yemek yemesine alıştırma süreci. evde Yapmayacağın şeyleri tattırma. Yani boşa vermeyin o parayı
ilaydacemiko eymenin_annesi34 benim bebeğimin alerjisi var doktor yazdı sıralamayı ona göre verdim bugün brokoli verdim
eymenin_annesi34 Eslemsi_04 uzun uzun bir de değişik turuncumsu böyle ayy neler neler görcez acaba daha 😂😂
eymenin_annesi34 ilaydacemiko ne alerjisi var mesela herhangi bir sebzeye alerjisi oldu mu ben 2 gündür patates verdim bir sıkıntı yok çok şükür habuç 1 gün verdim rahatsız oldu onu sonra çorbalarıns vs denicem tekrar yoğurdu veriyorum birde
ahahahaaa eymenin_annesi34 Ay hiç vermedim denemedim tadını bilmiyorum zaten 1 yaşına girdik bal bile serbest ay çok heyecanlı ve güzel zamanlar tatlımsı ise normal patates deneyim çünkü bal kabağı da tatlımsı olucak
Eslemsi_04 eymenin_annesi34 bizim memleketin kabağını severim ama ismi ne bilmiyorum tam olarak😂bal kabağı tatlısıda güzel yapamdan yemelisiniz 👌
ahahahaaa eymenin_annesi34 Ver canım sonra tadımlık için bişi bulamicaksin çünkü pütürlü gıdaya geçene kadar herşeyi tattirin
eymenin_annesi34 Eslemsi_04 evet tatlısını baya övüyorlar bunu sizde söylediğinize göre bu bi işaret olabilir denemeliyim 😂
sadekahve_bitter eymenin_annesi34 brokoli ve karnıbahar 9. Ayda önerilir gazlı besin olduğundan sindirim zorluğu yapabilir bebişe
Artemiss_ eymenin_annesi34 patatese alerjisi çıkmadı bebeğimin ama tatlı patatese alerjisi çıktı onu da ayrıca deneyin ne olur ne olmaz 😂
sadekahve_bitter eymenin_annesi34 üst üste patates kabızlık yapar araya kabak ıspanak bişey ekleyin Patatesi de yine 3 gün kuralıyla verin doktorumuz patatesin alerji yaptığı hastası olduğunu söylemişti