bananeabiya Cennetkokulum___ aaaaa tövbeler olsun tam travma 🫢 hastanede taktırırım o zaman taktıracak olursam.
bananeabiya GericekilmeKorunmaDegill peki spirali eczaneden mi alıyoruz? Ben hiç bilmiyorum da aklımda bulunsun 🫢
GericekilmeKorunmaDegill Cennetkokulum___ bugun 4. ay asımız vardı gittim saglık ocagına hemsire diyo sen spral taktın demi 😁 ya naptım dedım senın yüzünden gülüştük öyle
3yasakadarsifirekran GericekilmeKorunmaDegill Hayırlı olsun bende 20 aydır takılı memnunum çok şükür😆
GericekilmeKorunmaDegill bananeabiya yor devlet hastaneleri ücret yada herhangi bisey almıyolar sadece kan verıyosn negatifse hemen takıyolar
ALPARSLAN_bey GericekilmeKorunmaDegill bende doğum yapalı 8 ay oldu fakat daha adet olmadım taktırmak istiyorum ama böyle takarlarmi acaba geri çekilmeyle korunuyorum 😂😂🤭
GericekilmeKorunmaDegill ALPARSLAN_bey yani gittim ddm emzirıyom daha 4 atsır adet görmedm kan aldılar olası bi gebelık varmı diye negatıf cıkınca taktılar hemen
Puahahah GericekilmeKorunmaDegill konuyla alakasiz ama profil fotonuz nasil bisry cok merak ettim fotosunu atarmisiniz
GericekilmeKorunmaDegill Puahahah profılımmi🤦🏻♀️😁😁😁 eski nickim covıdondokuz du resımde covid resmi😁 kalmıs oylee
Betulsark Adetliyken mi taktırdın sırf oyuzden istemiyorum 😫 bana igrenc geliyor adetliyken bacaklarımı açmak 😂😂
GericekilmeKorunmaDegill Betulsark hayır canım adet olmadım daha 4 aydır dogum yaptım .normal bi sekılde taktım