Birberenannesi [silindi] yeşil denizi izliyorum şuan çok güzel. Seksenler, yalan dünya, Avrupa yakası favorilerim
Metehann12 eşim beni kurtlar vadisi batağına düşürdü çıkamıyorum acayip sariyo rüyalarımda mafyayim mematiyle adam parcaliyoz 😂😂😂
Aslananne1 Metehann12 🤣🤣bnde emret komutanıma sardım 3 gündür 😅😅 eşimde çukuru çok sever zorla izliyorum bnde😒😅sarmıyor hiç beni
BM22121 Bende dikkat Bebek varı izliyorum Ruhsar yılan hikayesi hayat bilgisiri izlemiştim çok eski olanlar anıları hatırlatıyor çocukluğuna götürüyor insanı😊
Yagmur_24 pivpivpivahmedmuhsin ya ben hamileydim başladım çocuum agresif olmasın diye bıraktım 33. Bölüm devam edeceğim
bbmoms Hayat şarkısı Hayat bazen tatlıdır Paramparça Ezel Kuzey Güney Muhteşem yüzyıl Sadakatsiz Yer gök aşk Lale devri
Yagmur_24 pivpivpivahmedmuhsin ordaki olumsuzluklrı görüp sinirlenip sinirli bir bebeğim olmasın die çünkü artık bağır çağır küfrediyodum😜 onun yerine kore dizileri izledim romantizme aşka bayılırım ahahah
-_-hUysUzvetatlikadin [silindi] Ezel Sıdıka Suskunlar Gülbeyaz Avrupa yakası Leyla ile mecnun Merhamet Ufak tefek cinayetler Hayat şarkısı