Alerjikrinit Vldn0212 ben de yaşadım bu durumu hemen pes edip mamaya yönelmeyin kilo alımı bizde de çok düştü doktor sabredin dedi ve geçti
Vldn0212 Binnur_cam aynı durumdayız iki buçuk aylıkken başladı bu bizde zorlaya zorlaya bu zamana kadar geldik ama emmedikçe sütüm de azaldı ebatlar damla,anne çayları,içerecekler ,sağım her şeyi denedim
Binnur_cam Vldn0212 al bendende okadar emmedikçe stres yapıyodum ağlıyordum eşim bi gün bi bağırdı ne eziyet ediyor kendinede çocuğa bırak şunu diye bıraktık .. 4 ay emdi işte sadece
Vldn0212 Seren-karan inşaallah tek tesellim o. Hiç bir zaman sütü taşan bir anne olmadım bebeğime yetememiş gibi hissediyorum
Seren-karan Vldn0212 sakın öyle düşünme bütün besinlerini ek gıdadan almasını sağla her bebek aynı olmuyor maalesef
Vldn0212 Minel-inannesi ama biz bir buçuk aydır bu durumdayız artık sütüm yok denecek kadar azaldı. İki gündür hiç emmiyor göğüslerim şişmedi bile . Aksine sağımda da hiç gelmiyor 😓
Dilan21 Vldn0212 meme terbiye olmuş olabilir. Şu an ben de sağım yapsam hiç çıkmaz ama bebeğim emiyor. Dolu gögüsler ilk aylarda oluyor sonrasında olmuyo zaten
Ruzgarperisi Vldn0212 malesef ikinci bebeğimi 4 ayına kadar emzire bildim.hem meme reddi başlamışdı.hemde sütüm çok azalmışdı. Kendimi suçlu hiss ettim.ona anne sütü veremediyim için. Ama napalim canı sagolsun.buyuk kızımı 9 ay emzire bildim.ikinci kızıma hamile kalana kadar.sonra düşük tehdidim olduğundan doktorum emzirmeyi bırakmamı söyledi. Nasıl ağlamışdım sütten kestigim gün.ama ne yapa bilirdim ki karnımdaki da hayata tutunmak istiyordu.bana ihtiyacı vardı..
kucuksevgilim Vldn0212 hala içimde bir umut emer diye deniyorum bende çok üzülüyorum hiç böyle olucağı aklıma gelmezdi hamileyken belki bir gün tutar tekrar bi de azaldı çok bi daha mümkün mü çoğaltmak bilmiyorum çok yoruldum Allah bi mucize yaşatsın🤲😔
Vldn0212 kucuksevgilim bende öyle her seferinde bi umut acaba tutar mı diye bakıyorum ama tutsada süt çok az yine bırakacak diye üzülüyorum stres yaptıkça bebeğim daha çok ağlıyor çıkmaz bir sokaktayım sanki
Vldn0212 Binnur_cam aynı şeyleri yaşıyoruz ama ilerde pişman olmak istemiyorum keşke biraz daha deneseydim dememek için lakin hiçbir gelişme yok
Esraesra08 Vldn0212 bende aynı durumdayım 4 aylık olduk ben çözümü buldum belki sende de işe yarar memeyi verdiğimde 2 3 dk emip sonra bagırarak kafasını ceviriyor o an hemen emziğini veriyorum bir kaç saniye sakinliyo çıkartıp tekrar meme veriyorum bazen dakikalarca emiyo bazen 2 3 dk emiyo ama bunu 20 dk boyunca yapıyorum yeteri kadar emdirebilmek için geceleri sorun yaşamıyoruz uyku sersemi emiyo çok şükür
Vldn0212 Esraesra08 denedim bunu da ama Buda olmadı. Hatta biberonla mamasını verirken biberonu bi anda çekip memeyi verdim biraz emdi sonra anladı bi daha da almadı
slnrcn Alerjikrinit benim bebeğimin de bu hafta kilo alımı çok çok az oldu. Doktor mamayı artıralım dedi o kadar üzgünüm ki. Doymuyor demek ki dedi. Sizin doktorun yorumu ne oldu peki tam olarak?
Pnryndkurt Vldn0212 2 buçuk aylıkken başladı bizde 4 buçuk aylığa kadar uğraştım uykulu uykuda emzire emzire tabi buarada mamada kullandım ama biberonun ucunu değiştirmedim bir süre tek delik olanı kullandım daha sonra 3 delik olana geçtim hala onu kullanır ve memeyede döndü çok çok zor bir süreç her gün ağlardım ümidinizi kaybetmeyin
Vldn0212 Pnryndkurt aynı bizde iki buçuk aylıkken başladık. Bazı günler hiç emmiyor sağıp veriyorum 30 ml de olsa bazen yatarak alıyor beş dk da olsa emiyor bazen asla bana dönmüyor bile. Tek delikli como tomo biberon kullanıyoruz hala. Çok az akışlı. İnşaallah döner çok istiyorum ama ümidim tükenmek üzere
Esraesra08 Vldn0212 uyku moduna sok ben öyle yapıyorum uyutma aşamasında…uyanıkken asla almıyor ne yaptıysam tam uykuya dalmadan emziğini çıkrtıp memeyi dayıyorum her iki saatte bir uyuduğu için her iki saatte bir emzirmiş oluyorum bu şekilde
Dery9-2 Pes etmemeni öneririm geçici bir süreç çok zor inan ben 3 ay bir damla bir damladir diye neler yaptım anlatamam çok zordu çok ama çok sabrettim ve 10 aylığız hala emiyor sadece anne sütü aldı ne biberon ne emzik ne mama hiç birini kabul etmedi başka şansım yoktu belkide o yüzden çok uğraştım . Ama geçiyor inan.
Vldn0212 Dery9-2 mama içiyor o yüzden beni reddediyor diye düşünüyorum ama sütüm en başından beri çok az hiç doyasıya emmedi beni bebeğim