Ahlasinannesii Çıldırmak üzereyim uyumuyor uyutmuyor delircem ya biraz daha büyük olsa kesin döverdim bu durumu yaşayan var mı kendimi zor tutuyorum sinirlerim iyice bozuldu iki hafta olacak ve tahammül seviyem azaldı demek isterdim ama bende kalmadı
Alparslanim1 Ahlasinannesii malesef bizde yaşadık 30-35 gğn kadar sürdü canım. O durumun bi benzeri 8. Ay da da var sabrını yükle de gel 8 e 😍bizim 8. Ay daha uzun sürdü😔
1civcivannesi Ahlasinannesii uyumadı bişey değil de çok huysuz hiç bir şeyden memenun olmuyo uykusu geliyo uyumjcam diye agliyo uyutuyom uyanmicam diye agliyo yarın 4 aylık olucaz ben şimdiden çıldırmış durumdayım
Snmazra Ahlasinannesii 12 aylık kızım. 8. Aydan beri uyumuyor. İnan bana dovmuyosun hatta onun yerine duvar fln yumrukluyosun ::::)
Ahlasinannesii 1civcivannesi Bizimki de aynı da uyku gözünden akıyor uyumamak için direniyor kıyamet kopuyor uyuyor bu seferde uyku ve uyanıklık arasında ağlıyor mızmızlanıyor gözünü saatlerce açmıyor ama mızmızlanmaktan huzursuzluktan bizi uyutmuyor
Ahlasinannesii pembemor25 Döverdim demek valla bacım, sanki analarımız hiç dövmedi bizi 1 hafta 10 gündür doğru düzgün gece uykum kalmadı gece uyutmuyor gündüz kendi uyuyor
pembemor25 Ahlasinannesii el kadar çocuk Allah aşkına saçmaladınız kendi çocuğunuz tabi istediğini yaparsınız da annelerimiz dövdü diye doğru olanı yapmadılar küçük masum bebek ne anlasın uykudan uykusuzluktan 2 ay uykusuz kaldım yine de böyle bişey aklımdan geçmedi Allah sabır versin size birazcık
Ahlasinannesii pembemor25 Kanka dövmedim bi sakin ol..! Eleştirmek çok kolay dimi ama bu platformun amacı eleştirmek değil yardımcı olmak olmamış şey için bu kadar feryat edeceğine keşke bak hepimiz ayaktayız yalnız değilsin yorgunsun o yüzden öyle bi geçti içinden sakin ol falan desen la havle ya Allah seninde kalbine ferahlık versin zaten dövecek değilim
busesf17 Ahlasinannesii evet biz de yaşıyoruz uykusu var ama uyumuyor ağlıyor Çok huzursuz mutsuz atakmıdır nedir
Ruzgarperisi Ahlasinannesii senden aşağı kalır yanım yoktu valla. Delirmek uzereydim.cok zor geçti çok çok.. şimdide asla uyumuyor. Cinnet geciricem.6 aylık olacak. Bir cocuk gün içinde hiç mi uyumaz ya. Kendimi balkondan aşağı aticam nerdeyse
EgemenAtam Ahlasinannesii Ben de dün gece kendimi dövdüm valla😂3 Aydir uykusuzum simdi bir de 6.ay atagi ay bu bebeler uyumuyorsa insanlar bebeklerrrr gibi uyudum niye der seddffffh
Ahlasinannesii 1civcivannesi 3 aylıkken de bizimki de öyleydi meme reddi yaşıyorduk her ay Farklı bir döngü içerisinde yıpranıyoruz rabbim gücümüzü arttırsın inşAllah 🤲🥰