mervesenyigitt 2017 yılında biz yazlıktaydık yeni aldık sayılırdı yazlığı 1 sene olmuştu yazlığı alalı dedemde babamın babası alzhemir hastasıydı, sonra daha da kötüledi hortumlarla besleniyorsun hastanede baya yattı fılan neyse biz yazlıktaydık bir öğreniyoruz dedemi hastaneye yoğun bakıma kaldırmışlar yazlıktan döndük babam görsün diye sadece 1 kişi alıyorlar zaten neyse o günde İzmir enternasyonel fuarı acıktı tek çocuk olduğum için her isteğim yapılırdı dedemi ziyaretten sonra fuara gittik 24 agustos sonra anneminde 25 agustosta almanyadan teyzesı gelmiş ananeme gidicez ama nasıl istemiyorum babam da dedi yapma böyle dün senin isteğin oldu bugun de annenin olucak gittik hiç istemiyorum ama sonra swarm vardı o ara cok takılırdım yer bildirimi yaptım bakayım kımler varmış kımseyı de eklemek aklımda yok birini gördüm o kare fotoğrafına içim eridi ekledim kabul etti o da demiş kim bu ya kabul edeyim barı dedim yazmıcam ama o yazsın bekledim bir 10 dakıka yazmadı dedim ne bekliyorsun sen yaz olucak ya o gün konuştuk o Pınarbaşında Bi düğüne bende başka Bi düğüne gidicekmiş konuşuyoruz dedi bana fotoğraf atar mısın dedim atmam kendimi güzel bulmuyorum o da insan hatır için çiğ tavuk mu çiğ balık mı ne yer dedi dedim ben yemem ama o an yazmadı üzüldüm sanki yıllardır tanıyom gibi 1-2 gün konuşmadık sonra WhatsApp geçtik görüntülü vs konuştuk 28 agustosta kipaya gittik sabah aksam konusuyorduk ben ona gunaydın yazdım ama tek tikte kaldı saat 13.15 babamda kasada telefonla uğraşmama çok kızar tam o ara aradı benım İnternetim bitti müsait olunca çaldır ben ararım dedi ama ben 19 o 25 yasındaydı ilk hatta abimi diyim ismini mi söyliyim dedim hatta evlisindir zaten dedım 🙊 o da askerden geleli 1 ay olmuş 1 eylül 2017 artık buluscaz o gündel kurban bayramının ilk günü kurban dağıtıcaz diye annemle evden cıktık annem bir yerde beklemişti o gün demişti ömür boyu meleğim olur musun öyle sevgili olduk dün dedim böyle demiştin ee bak yalan mı söylemişim oldu işte dedi. 1.5 senelik evliyiz 5 aylık oğlumuz var 🙂