Melekylmzz mervesenyigitt Allah bağışlasın :) ben eşimle aynı şirkette çalışıyorduk ama birbirimizi hiç görmemiştik ben merkez ofiste çalışıyordum o başka şubede bir gün merkez ofise geldi ilk o zaman gördüm :) o beni beğenmiş bende ondan etkilenmiştim sonra sosyal medyadan bulduk birbirimizi konuşmaya başladık bu arada babası benim koordinatör müdürümdü onun oğlu olduğunu da sonra öğrendim :)
ugurbocegi03 mervesenyigitt Instagramdan arkadaşlik isteği attım msjlastik oylelikle konuşmaya başladık
mervesenyigitt ugurbocegi03 rabbim mutluluğunuzu bozmasın 🥰 ben cesaret edemezdim netten biriyle tanışıp evlenmeye illa herşeyini bilcem 😂
Fatmazel43 Online oyundan tanıştık😂 3 yıldır evliyiz bir kızımız var. Çok şükür mutluyuz huzurluyuz. İyi ki diyorum. Şimdi o oyunu beraber oynuyoruz😁
Deletedmom_102 Fatmazel43 mervesenyigitt nerde bulduysan orda kaybedersin derler ama 30nda evlenince 20 li yaşlarındaki gibi mutlu olan var mı bilmiyorum
Elfcee mervesenyigitt 15 yaşındaydım tanstgmzda🙈 22 yaşında evlendim. 8 yıllık evliyim ve 1.5 yaşında bir kızım var 🌸
Elfcee berikomoms yaa maşallah ne güzel 🌸 ben 15te tanıştık diyorum da eşimi tanıdım desem daha doğru olur 🙈 eşimle aramada 7 yaş var. O zamanlar beni o gözle görmemiş bile😂 ben hep mesaj atıyordum sonra sonra oldu 😂 o zamanlar yas farkı baya etkili oluyor ya sonra kapanıyor da (:
cennetkokulununannesi mervesenyigitt Allah bağışlasın. Ben spor kulübünde kickboks taekwondo yapıyordum daha sonra eşim benim spor yaptığım kulübe geldi orda beni kestirmiş gözüne her neyse ben buna ilk başlarda baya direndim olmaz falan diye liseye gidiyordum neyse 6 ayın sonunda kabul ettim öyle konuşmaya başlamıştık ve 6 sene sonra da evlendik şimdi 2.5 yaşında bir oğlumuz var 😁
HKbraa Lise sonda üniversite sınavına hazırlanırken kütüphanede tanıştık 🥰 5 yıl sevgili, 1 yıl nişanlı kaldık. 7 yıldır da evliyiz 🤗
MadamMommy mervesenyigitt yemin ederim başlığı eşinizle nasıl tartıştınız okudum gerisini anlatmamin önemi yok sanırım 😂
monami_ mervesenyigitt ben 18 yaşındayken bir kafede karşılaştık köpeği yanıma geldi sevdim. Sonra ikimizde birbirimizi bir daha görmek için her gün gittik oraya. En sonunda cesaret edip birşeyler içmeyi teklif etti. Falan filan😂