lilanasi feyzaninemresi merhaba çok geçmiş olsun bı hafta önce kızımda aynı şekilde hastalandı uyuyamiyordu. Önce serum fizyolojik ile temizleme yaptım ardından da buhar verdim, buhar aldığı yerde uyuyordu o şekilde atlattık
acemiann feyzaninemresi soğanı ikiye bölüp karanfil batırıp yanına koyabilirsiniz burda okumuştum işe yarıyor gibi
acemiann feyzaninemresi ama doktora götürmeniz daha iyi olur Allah korusun ciğerlerine inmeden doktorun tavsiyler verir atlatirsiniz belki
feyzaninemresi acemiann gittik, malesef serum fizyolojik dışında bir önerisi yok 🤷🤷 dediğiniz gibi küçük ve bu yüzden de başka hiçbir şey yapamıyorlar ilaç falan da veremiyor 😢
lilanasi feyzaninemresi nebulizatörle verdim. Buhar makinesi ile yani doktor ilaç yazdı içine ekleyip verdim ama ilaç yoksa normal kaynamış soğumuş su ile de yapabilirsin
060788 feyzaninemresi çok geçmiş olsun bizim bitmek bilmeyen hirıltı 20 günlük iken başladı şu an 2 buçuk aylık ne yaptıysam fayda etmiyor
feyzaninemresi 060788 😢😢 nasıl biticek acaba ne uyuyabiliyor ne emebiliyor böyle nereye kadar gidecek yani
feyzaninemresi lilanasi eşim az önce aldı nöbetçi eczaneden, şimdilik suyla yapıyoruz ama bir saate yakın oldu bir işe yaramadı gibi. Yarın sabah randevumuz var bakalım doktor ne diyecek yaa inşallah ciğerlerine inmiş demez çok korkuyorum 😢😢
lilanasi feyzaninemresi normal sunun da fayfasi oldu benim kızıma, bı hafta sürdü kızımın rahatsızlığı inşallah ciğerlere inmemistir rabbim korusun bebeklerimizi
Selin068 Ayni sorunu bende yasadim benim oglumda iki aylikti surekli hirildti vardi burun acma serum sogan hava buhar fayda etmedi uyutamiyordum ozel bir cocuk doktoruna gittin nasorinsw nazal sprey diye bir fis fis verdi kullandigim ilk gunden beri gecti eczanelerde satiliyor
feyzaninemresi lilanasi bütün gün hastanedeydik, 4 defa ilaçlı hava verildi ama bana mısın demedi 😔 meğer bazı bebeklerin nefes borusu dar oluyormuş doğuştan, bizimki de öyleymiş bu yüzden hastalığı kolay atlatamıyormuş antibiyotik verdi inşallah düzelicek 🤲
berry21 feyzaninemresi benim bebegim de 1 ay 3 günlük hırıltı yok ama bi öksürük başladı aynı gün hasta oldu sürdkli değil ama aralıklı dolu dolu öksürüyor ve burnu tıkanınca sütümü dıkıyorum nemli oldugu için rahatlatıyor sürekli tıkalı değil ama bende ciğere inmesinden korkuyorum başına bu gece soğan karanfil koydum ama çok da iyi gelmedi bir de bugün hepatit 2. Doz oldu sürekli uyuşuk uyuyar ve emme çok az yapıyor iştahı az umarım çocuklarımız iyi olur
feyzaninemresi berry21 size de geçmiş olsun 😔 benim oğlumun nefes borusu doğuştan darmuş o yüzden iyileşmesi de zor oluyormuş Allah’ım bütün yavrularımızı korusun 😢🤲
lilanasi feyzaninemresi inşallah canım benim içini ferah tut. Sanırım ilk hastalanması o yüzden çok zoe gelir benim kızımda ilk defa hastalandı hiç gecmeyecek gibi his ettim ama antibiyotik ve buhar sayesinde bı haftada toparlandı çok şükür. Senin bebeğinde hemen atlatır inşallah
sanabeyinalacam feyzaninemresi biz en sonunda bu agızla çekilen aspiratör var ya onun hortumunu süpürgenin en düşük dozuna takıp çektik acayip iltihablı geldi hep bu şekilde burnunu açarak kurtulduk
feyzaninemresi sanabeyinalacam öyle burnuna zarar vermez miyiz yaa 🥺 valla ne gerekiyorsa yapmak gerek gibi artık belki denerim cesaret edebilirsem 🤷
durker sanabeyinalacam Çok fazla aspiratör kullanmak burunda sineşi yapıyor yani burun etlerini yapıştırıyor Burunda sineşi sebepleri yazıp araştırın Dikkat edin
feyzaninemresi lilanasi evet 2 kızım daha var onlar bu kadar küçükken hiç hasta olmadılar ilk defa bu kadar minnak bebeğim hasta oluyor boyundan büyük ağlıyor artık yüreğim parçalandı gözünden yaş akıyor dayanamıyorum 😢 tabii ki bütün evlatlar kıymetli hangisi hasta olsa onunla üzülür ağlarım hep ama bu kadar küçük olunca daha da zormuş 🥺