melegininannesi38 Aysehhh61 aynen sabırlı 9lmamiz lazım yoksa biz pes eder isek hiç tutmaz bu kez sütümü kesilir Allah korusun
zlmsre melegininannesi38 kaç gündür böyle geçecek inanın süt artsın diye bestlak damla var onu kullanın bu arada çok işe yarıyor
beyza50 Seyma_34 stres yapmayın ben onu farkettim stres yapınca hissediyor ve almıyor memeyi sakin olmaya çalışın 😊
Seyma_34 Aysehhh61 denedim şarkı söyleyerek tuttu iki üç dk çok şükür, inşallah sakin kalmaya çalışıyorum çok korkuyorum bir daha hiç tutmaz diye ama yansıtmamaya çalışıyorum 🌸
Aysehhh61 Seyma_34 gececek Allahın izniyle sabır sonra biranda yine memeci oluyor sanki 2gun önce biryerlerini yırtan o değilmiş gibi 😂😂
Seyma_34 zlmsre hepsini denedim ama almıyor öyle, benim kızımda idrarın da mikrop çıktı iğne kullanıyor acaba o yüzden mi reddetti mememi
Sirius0206 Seyma_34 istemediğinde kesinlikle zorlamayın. Yoksa kalıcı meme reddine döner. Biz böyle böyle aştık. 2 ay çektim bu sıkıntıyı
Seyma_34 Sirius0206 Allah korusun ya kalıcı olmasın da sabırlı olmak gerekiyormuş bunu anladım çok zor bu süreç 🤦🥹
Seyma_34 Zrsym sağlık ocağında çıkartmıuor ebe sadece elbisenin gramını düşüyor, ama çocuk doktorumda tek bezle tartmisti