Seyma_34 Kızlar bebeğim 4 aylık ve iki gündür mememi reddediyor, ekstra mamada kullaniyorduk sütüm yetersiz diye, ne yapmam lazım lütfen yardım edin
duygualp Seyma_34 biz de üçüncü ayda yaşadık ara ara, uyanır uyanmaz o şaşkınlık anında verin, beş dk da olsa uyutmaya çalışın, emzirmeye başlarken şaşırtmak için biraz sesli şekilde öylesine bir hikaye anlatın hızlı hızlı:) valla ben deneyerek bunları buldum:)
Aysehhh61 Seyma_34 ayağa kalkın emzirirken öyle alıyor bizde yeni atlattık o serüveni ama geçiyor sabırlı olun 😊😊
esrainci Seyma_34 eline ince bir tülbent verin emmeye baslıyo emince yandan memeyi ağzına sokun yavaşça yazmayı çekin. Ben halen daha o şekil emzireniliyorm yaklaşık 15 gündür 😔emince kaç dakika emiyo kaç saat arayla ?
melegininannesi38 Seyma_34 of bacim bu 4 ay atağı ne ben bilmiyorum ya benimkide aynı yine seninki mama yiyormuş benimki onu da yemiyo ne yaacam bilmiyorum kafayı yemek üzereyim bu bebekler bizi öldürür ya
Seyma_34 duygualp evet uyurken emiyor çok kısa ama gözünü açıp gördüğü an bağırmaya başlıyor kafasını çevirip duruyor
Aysehhh61 Seyma_34 aynen aniden oluyor çığlık atıyordu almıyordu birde geceleri sürekli inleyerek uyanıyor du 😊
Seyma_34 Aysehhh61 ay evet benim kızda öyle çığlık atiyor sanki bir yeri agriyormus gibi korkuyorum valla
Seyma_34 melegininannesi38 Rabbim yardımcımız olsun inşallah sağlıklı olsunlar da koşarız onların peşinden napalim 😂
melegininannesi38 Seyma_34 aynen öyle vallahi de en zoru bu meme reddiymis aglaya ağlaya bağıra bağıra tuturuyorum vallahi ne yapiym kendi iyiliği için
Guarya Seyma_34 benim kızım 5 ay 15 günlük 1 hafta uğraştım ve 3 günde döndü memeye biliyorum çok zor ama numaramı vereyim yarın arayın isterseniz
beyza50 Seyma_34 stres yapmayın ben onu farkettim stres yapınca hissediyor ve almıyor memeyi sakin olmaya çalışın 😊
Seyma_34 melegininannesi38 benimki hiçbir şekilde tutmuyor ya napıcam burada söylenilenleri denedim olmadı yinede off yaa
Aysehhh61 Seyma_34 pes etme arada yine dene kucağına al ayakta şarkı söyle filannsakinlestir onu bitiyor sen sabırlı ol ama canim 🥰
zlmsre Ayakta yürüyerek emzirin yada yan yatıp onuda yan yatırın öyle verin bende 3 4 gün yaşadım hastanede yattık covid oldu bebeğim iğneler huzursuzluk 3 4 gün reddetti bunları denedim başarılı oldum çok zor süreçler yaşadık geçti çok şükür
melegininannesi38 zlmsre benimki bazen normal şekilde aliyo bazen de yan yatarak aliyo bazen de ayakta çok değişiyor yani
Seyma_34 zlmsre hepsini denedim ama almıyor öyle, benim kızımda idrarın da mikrop çıktı iğne kullanıyor acaba o yüzden mi reddetti mememi
zlmsre melegininannesi38 kaç gündür böyle geçecek inanın süt artsın diye bestlak damla var onu kullanın bu arada çok işe yarıyor
melegininannesi38 Aysehhh61 aynen sabırlı 9lmamiz lazım yoksa biz pes eder isek hiç tutmaz bu kez sütümü kesilir Allah korusun
Seyma_34 Aysehhh61 denedim şarkı söyleyerek tuttu iki üç dk çok şükür, inşallah sakin kalmaya çalışıyorum çok korkuyorum bir daha hiç tutmaz diye ama yansıtmamaya çalışıyorum 🌸