emilia melegininannesi38 Ben aktarlarda anne çayı bulunuyor, onlardan kullanıyordum. Bulgur gaz yapıyor evet ama sütte arttırıyor belki bilginiz vardır. Bol bol emzirin temas ettikce ve emdikce sütünüz de artacaktır. Mama takviyesini bu süreçte biraz daha fazla verebilirsiniz.
emilia melegininannesi38 Benim bebeğimde öyle hiç stres yapma. Aynı şeyleri yaşadım. Bol bol su iç. Günde en az 2-3 lt.
Lavinia_ melegininannesi38 mamayı ya da sütünüzü sağıp kaşıkla verin benimki de biberon ve meme reddi yapıyordu kaşıkla az az verdim onu da çok da istemiyordu ama hiç yoktan iyidir
melegininannesi38 Lavinia_ benimki emiyo yine Hı emmiyo değil şükür zaten bu ay böyle gitsin de girecek qy kontrolü var saglik ocağına aşısı ozmn boy kilo olculecek ozmn belli olur yetmiyor gibi ise mamayi icirirum
dertlimommyy melegininannesi38 emzirme destek sistemi diye bir şey var emzirirken ufak bir tel göğsünüzün yanından mama da veriyor yani süt ve mama aynı anda gidiyor böylelikle sütte artıyormuş bende işe yaramadı ama biberon reddi varsa sizin için iyi olur bi araştırın isterseniz
melegininannesi38 dertlimommyy canım.zaten onu biliyorum da yorumlarda felan trendyoldq bebeğim.hissetti onu oguruyo felan yazılmış benimki dünden hisseder kusar kasik biberon qlacam onunla verecem
Yuzuklerin_efendisi0 melegininannesi38 Sürekli tahin ye aynı günde sütünün ne kadar arttığını görürsün. Bebeğin daha minik ek gıda olmaz o yüzden dişini sıkman gerekiyor. Ya emmeli yada mama almalı🌸🌸🌸
melegininannesi38 Yuzuklerin_efendisi0 aynen canım sagolasin onu hiç denemedim gerçekten bi onuda deneyeceğim helvası mii yoksa normal tahin mi
dertlimommyy melegininannesi38 eğer bebeğin boğazına değmezse hissetmez ucuz bir şey medikalcilerde satılıyor bence denemeye değer
melegininannesi38 dertlimommyy emzirme danismani buldum ücretsiz oraya gideceğim son çare omu da denerim
berra6 Bebeğim 2 aylık 15gunluk emziyorum ama galiba doymuyor sütün kalitesiyle alâka galiba bunun için napmaliyim birde şuan adet oldum sütün kesilme yaparmi