Bilgeebaby Binnur_cam benim kızımda hiç durmuyor ama altında farklı sebepler aramadım. Genelde sevmiyorlar
Binnur_cam Bilgeebaby Allah Allah sevmedikleri içinmi yani ben o hareketi yapınca nedense birşey vardır diye düşündüm ama ne olduğunu bi türlü bulamadım
havinoyku Binnur_cam 8 aylık olucaz ayağa kalkıyo ıstemıyo bizimkide.bazı çocuklar istemez oyalamaya çalışın yada indirin yer sofrasında yedirebilirsiniz
Binnur_cam havinoyku ana kucağında yediriyorum yerdede yemiyor sürekli dönüyor kaçıyor yemeği yiyo aslında ama sürekli dönme peşinde genelde yemek yedirirken altını açtığımda emeklemeyen kızımın emekleyesi geliyo
Binnur_cam Busniscio ana kucağında yediriyorum yada şu banyo tabureleri var ya vakumlu kendim kahvaltı yaparken onuda masaya koyuyorum öyle yiyor onda o sürtünme hareketini yapmıyor anlamadım
Binnur_cam almo ben 1 1 bucuk aydır oturtup deniyorum yok en fazla 5 dk sonra başlıyor kımıl kımıl edip kendini aşağı ittirmeye
eda_elvan94 Binnur_cam canim kizim 14 aylik yaklaşık 6 aydır aynı sorun bende de var geçmedi geçmiyor yer sofrasında yediriyorum mama sandalyesini kaldırdım bu sefer de bebek arabasinda yapiyor çaresini bilen banada yazsin
Binnur_cam eda_elvan94 ben öyle birşey olduğunu sanmıyorum benim kızımda olsaydı dediğin gibi senin kız gibi bebek arabasında ana kucağında yada banyo taburesinde yapar sadece mama sandalyesinde yapıyor.. Doktora götürdünmü kızını birşey demiyolarmı