Dmta ygunver arada limonlu su içmek iyi oluyor bende kullanıyorum hatta beloc ekledi bana düşmüyor hiç tansiyonum
seliminannesiyim sevo05 bir sıkıntı yo 6 ayda film çektir tansiyonu kontrol ettir dediler ama tansiyonum çıkınca karanlık görüyorum ben ordan anlıyorum
sevo05 seliminannesiyim Gözümde uçuşan noktalar hep var. Yanma oluyor. Bide şimdi alt göz kapağımda seğirme başladı 🤦🏻♀️ kafayı yiyorum ne zaman düzelecek. Yeni gittim göz doktoruna bir şey yok dedi
seliminannesiyim sevo05 seğirme bendede oluyordu daha azaldı ama arada hala oluyor inşallah iyileşiriz bilmiyorum yaşamayan anlamaz çok kötü zamanlar
Zeynephuma22 tineanigra Merhaba doğumdan ne kadar zaman sonra bıraktınız ilacı ? Ben doğum yapalı 2 ay oldu günde bir tane içiyorum alfamet hala
tineanigra Zeynephuma22 doğumdan sonra bırakma fırsatım olmadı maalesef çünkü raporlu tansiyon hastası oldum. Genetikte vardı benim belliydi bi gün olacağı ama hamilelik tetiklemiş oldu. Kardiyoloji ya da dahiliyeden randevu alıp kontrole gidin onlar karar verirler tamam mı devam mı diye. Tansiyon ihmale gelmez
Zeynephuma22 Ceycey001 Merhaba ilacı bırakabildiniz mi bıraktıysanız doğumdan ne kadar zaman sonra bıraktınız
tineanigra zarifhisler65 alfamet kullandım emzirme bitene kadar. En düşük 14 9 çıkıyordu 16 17 leri gördüğüm de oldu
Sso ygunver ben hamileyken bile kullandım şükür bı sıkıntı olmadı doktor verdiyse rahatlıkla kullanabilirsiniz
zarifhisler65 tineanigra günde 3 alfamet düşürmüyor tansiyonumu ek olarak benipin yazdı onuda alacağım mecbur tansiyonum şimdi bile 15/10
tineanigra zarifhisler65 doktorunuz da söylemiştir ama kızartmalar, yağ , tuz ,soda , sade türk kahvesi uzak durun günde 1 tane muz yiyin muz dengeliyor
naz2017 sevo05 merhabalar geçtimi tansiyonunuz normale döndünüz mü bende öyleyim bilgi verirseniz çok memnun olurum
sevo05 naz2017 Merhaba tansiyon ilacı kullanmadım ben. Zamanla daha iyi oldu. Arada yokluyor hissediyorum ama ölçmüyorum. En iyisi düşünmemek. Düşündükçe çıkıyor çünkü
naz2017 seliminannesiyim bende aynı tepkileri alıyorum sen kendin yapıyorsun diyorlar ilaç kullanıyorum sadece gece çıkıyor nasıl oldunuz siz Benim psikolojim bozuldu tek kalamıyorum korkuyorum
seliminannesiyim naz2017 aynen canım hala düzelmedi ben yürüyüş yapıyorum sağlıklı besleniyorum böyle biraz hafifledi. Bende aynı şekilde ölüm korkusu oluştu ama çevredeki insanlar anlamıyor Emin ol bence yaşayan bilir o yuzden sen bilirsin ama kimseyle paylaşma derim
gokce3535 ygunver bana doğumdan sonra yazmışlardı hatta alfamet degıldı galiba daha ağırıydı çünkü 6. Aydan sonra deli gşbş şistim yüksek tansiyondan doğumdan bıkac saat daha daha beter oldum kalıcı olmadı ama doktor verdiyse kullanın ben hamıleyken 4 ay boyunca içtim