tombikinannesi eymenin_annesi34 ben bimdeki altın süt diye geçen yoğurt mayalama sütünden yaptım tatlımsı oldu deneyin mutlaka hem mikrop açısından da çok temiz değil sütçüdekiler pastörize süt tercih etmemi söylemişti doktorum hamileliğimde
eymenin_annesi34 tombikinannesi ayyy banada sütçüden al dedi çevremdekiler hekes bir şey diyor bunu denedim eğer olursa o sütten yapayım daha kolay olur benim için
eymenin_annesi34 Deletedmom_112 ilk defa mayaladım bakalım yoğurdu rahat verebilir miyim acaba artık bir alerji durumu olmadı çok şükür günlük rahat verebilir miyim
Deletedmom_112 eymenin_annesi34 alerji durumu olmadıysa artık her gün verebilirsin yoğurt kefir bunlar bağırsaklar için çok faydalı besinler, mesela bir daha ki sefere ne tadımı yaptıracaksan onu taddırdıktan sonra her gün ara öğün gibi 1 yemek kaşığı da yoğurt verebilirsin
eymenin_annesi34 Deletedmom_112 evet çok şükür alerji durumu olmadı bende bir ara öğün olarak bir de diğer öğün yeni sebze tattırıyorum dünde tatlı patates verdim bugünde tatlı patates
Annebebek7 Sontvbukucu sarımsak için biraz daha erken bağlanamaz mı acaba , ben çorba yapıyorum havuç , patates . Zeytinyağı , pirinç ile onun içine sarımsakta koymak istiyorum ama bilemedim
Sontvbukucu Annebebek7 sarimsagi zaten 7. Ay itibariyle verebilirsiniz. Ama pişince etkisi gidiyor. Cig olarak tüketmek daha faydalı. Çorbasına piştikten sonra minik minik doğrayıp ekleyebilirsiniz. Blender yapmayın aci olur.
eda_hydada eymenin_annesi34 bir dahaki mayalamada bir tutam şeker at mayasına ozaman ekşimez canım bende unutmuşum atmayı ekşi ama yiyor benimki alıştı
eymenin_annesi34 eda_hydada aklımda bulunsun oda çocuk neye alışırsa öyle gider ama alıştıysa ne güzel maşallah 🧿