Annebebek7 Azraada58 içmiyor ağzını kilitliyor , kulaklarıyla oynuyor arada ama bilmiyorum , 3 aydır mama reddi var ama iyice icmeyeye başladı sabahtan beri kaç kere mama yapıp döktüm aç ağlıyor elini yiyor 🥹
ugrakyagiz Annebebek7 kulaklarını tutup cekiyormu bizimki öyleydi dişini de patlattı ama ben kulaklarının içine baktım telefon ışığıyla toz kapmış baya doktor ilaç verdi benimkide ağzını kitliyor hayvan sesleri yapıyorum saçlarımı sallıyorum biberonlada olsa zorla veriyorum
Annebebek7 Azraada58 5 ay 19 gün . 3 ayin başından beri biberon mama reddi vardı doğduğundan beri de meme reddi bunları hep uykulu yapıyordum artık öyle de almıyor
Annebebek7 Evaninanasi 3 aydır öyle veriyodum zaten ama artık öylede almamaya başladı hiçbir şekilde yemiyor aç kalmasın diye cici bebe yaptım onu da yemedi aç aç duruyor emzirmeye çalışıyorum zaten emmiyordu . Daha ne yapabilirim bilmiyorum vicdan azabı çekiyorum aç diye
Annebebek7 ugrakyagiz yok çekmiyor elini götürüp kulağıyla oynuyor rahatsız duymuyor sanırım diş değil , gitgide iyice kötü huylar ediniyor insan nasıl 8 saat aç durabilir ya
ugrakyagiz Annebebek7 distendir büyük ihtimal bizimkide aynı öyleydi akşamları ağrı kesici verirdim soğuk dış kaşıyıcı verdim ve kulaklarının içini gordukten sonra hastaneye gittik ertesi günü dişi patladi 5 ay 8 gunluk dışı payltladi doktor 6 aydan önce patlatmaz demişti oysa
Annebebek7 ugrakyagiz yok canım hiçbir şey yok , ben niye yemiyor diye düşünmüyorum artık çok yoruldum ne yapabilirim diye düşünüyorum ne verebilirim suan aç
ugrakyagiz Annebebek7 benim yaptığımı ben sana anlatıyım uyandığı gibi emziririm yanında uzanıp yada uyanmasına yakın emziriyorum uyku halindeyken emzik yerine meme veriyorum almadım mamayı benim plastik süt saklama kabim var biberon seklinde mamayı zorla da olsa ağzına sıkıyorum guldurup ağzını açtığı gibi veriyorum yada kaşıkla farklı yöntemi olan varsa banada söylesin çok zor
Annebebek7 ugrakyagiz ağzına bırakınca biriktirip bırakıyor , istemeyince almıyor Allah bize yardım etsin canım
carmella Annebebek7 canım biberon benim bebeğim de sevmiyor ama bardakla içmeyi seviyor. Bi bardakla mı denesen
Annebebek7 carmella onu düşündüm hatta aldım küçük bardaklardan ama kaşıkla verince bile diliyle çekme yapmıyor içinden gelmiyor ne zaman modu olursa o zaman icicek değişik bir bebek ya kime çekti anlayamadım 😀😇bardağı da yarın deneyim ama hiç umudum yok 🥹