Catlakbiranne ben yurtdisinda yaşıyorum ve kizimi 12.ayindan sonra anaokuluna tam gun verdim cunku hem çalışıyorum hemde okuyorum. Çalışıp ya da okumasma da yarim gun gonderirdim o ayri. Dil gelişimi, sosyallesmeye başlaması, kaba ve ince motor gelişimi, gibi her konuda gelişimi oldukça iyiye gitti tabi büyüme etkisi ile de. Okulda öğle uykusu uyuyor ( eski okulunda bebek arabasında idi, simdi kendilerine ait döşek, yastik ve battaniyesi var ve her hafta yıkanıyor okul tarafından). (Eger sabah erken saatlerde bırakma durumunda isek kahvalti), sabah ara öğün meyve, öğle yemeği ve uyku sonrasi ikindi kahvaltısı veriyorlar. Hava extrem bir durumda değilse hergun mutlaka disaridalar ve bez değişimi de yapıyorlar ve aile ile işbirliği yaparak bez bırakma aşamasında ortak ilerleme yapılıyor. Kızım 1-3yas grubunda ve tuvalet giden Bi kaç çocuğu gördüğü için şimdi evde tuvalete oturma istediği geldi mesela. (Suan 22 aylik). Biz oldukça rahatız, okul ile görüşün, tecrübelerine bakın, iletişim şekillerine bakın. O zaman o okulun içinize sinip sinmeyecegini anlarsınız.