Melike20 5 aylık kızım bu aralar sürekli kulağını tutuyor acaba ağrısı mı var yoksa oynuyor mu kızlar
BirDenizAnasi Melike20 Benim kızım da 5 aylıkken yapıyordu kaşıyordu aynı zamanda. Yavaş yavaş geçti uykusu geldiğinde götürüyor elini kulağına şu an 6 aylık
Ttuubbaa1 Melike20 dış çıkarma dönemin de kulak ağrısı da ola biliyormuş ama sen bi doktora götür bence
Ygtaliannesi İyi geceler hanımlar benim oğlumda 6 aylık 1 haftadır emerken kulak tutuyordu sonra burnu akmaya başladı sesi farklı çıktı doktora götürdğmzde sol kulakta kızarıklık gördü enfeksiyon olablir deyip antbiyotik başladı 🙄
BirDenizAnasi Ygtaliannesi Bende götürdüm kontrole ama doktor baktı sıkıntı görmedi. Dişleri damakları kaşınıyorsa kulağını da rahatsız ediyor olabilir demişti bana
Melike20 Ygtaliannesi iy geceler canım geçmiş olsun inşallah bizimde öyle bi durum değildir ya daha yeni antibiyotik kullandı
ipekk05 Ygtaliannesi bizimde sağ kulakta kızarık gördü klomaks antibiyotik verdi siz kullandınız mı geçtimi
BirDenizAnasi Melike20 Kontrole götürmüştüm doktor sorun görmedi. Dedi ki damakları kaşınıyorsa kulaklarını da etkiliyor olabilir demişti
Ttuubbaa1 Ygtaliannesi bende antibiyotik kullanımını sevmiyorum ama bezen başka çere kalmıyor mecbur kullanıyoruz yoksa hastalık daha çok ilerleyip dönülmez noktalara gelebiliyor
dombilininannesi Dişleri ağrıdığı için yapıyor benim kızımda öyle 5 aylık olacak yakında damakları kaşınıyor ağrıyor o da kulağa vuruyor
Bebekligiller Melike20 benim kızımda kulağını tutuyor gün içinde. Diş çıkarıyor, ben böyle durumlarda parmağımı hafifçe kulağının içine koyup kaşır gibi dairesel şeklinde hareket ettiriyorum acayip rahatlıyor. Deneyin belki işe yarar.