Busra986532 Adatanis bir müddet açık tutup kapatıyordum ben 1 hafta zorlandı sonra alıştı 14 aylık hala ilk pışpış açık uyuduktan 5 dk sonra kapatırım
denizveada Adatanis benim oglumda anlattiginizin aynisiydi sabaha kadar pış pış sesi acıkti eşim bile okadar alismistiki uykusu kactiginda pış pışı açsana diyordu 😄 oglum su an 6 yasinda ve hicbir problem olmadi hamd olsun. Geçecek bu günler güzel anne üzme tatlı canını 🌺😊
Araldoram Adatanis bende ilk aylarda zaman hep açardım ama mutlaka uyuduğu zaman kapatıyordum Kolik bir bebekti .Kapattığım aman uyanıyordu ama alıştı şuan 6 aylık bitmek üzere artık açmıyorum ninni söyleyerek kitap okuyarak uyutuyorum zamanla alışacak diye düşünüyorum
Adatanis Ege- şu an tam sıkıntılı süreç kapatsam anında açıyor gözleri ve uykuya dalana kadar baya zaman geçiyor nasıl vazgeçireyim bilmiyorum denedim bi kaç yok olmuyor böyle bile zor uyuyor 😔
Ebrarkolcetin Adatanis bende öyleydi hatta uyku arkadaşı falan aldık halada kullanıyoruz, kızım 7 aylık, millete çokta kulak asmayın araştırın bi doktora sorun imkanınız varsa ama ben bi sıkıntı görmedim şuana kadar inşallahta görmem
Adatanis Ebrarkolcetin her bebek bir değil insanlara kolay geliyor dışardan kapat demek uyuyana kadar neler çekiyorum anlatamam 😔
Bilgem2009 Adatanis bebek uyutucu diye bir program var orada zamanlayıcıyı ayarlayabiliyorsunuz ben öyle yapıyorum mesela 1 saat sonra kendiliğinden kapanıyor bebeğimde uykuya dalmış oluyor uyanmıyor
Ceka Adatanis 6 aylıktı basladıgımda. Şimdi 3.cocugum var 6 aylık olunca aynı sekilde uyku egitimine baslayacagım
Yazarr Adatanis benim kızımda süpürge sesiyle uyuyuordu sabaha kadar şuan 3 yaşında bir sorun olmadı ben hemşireye de sormuştum sorun olmaz demisti
Bir-prens-annesiii Adatanis ablam elektrik süpürgesi sesi açardı telefondan yeğenim uyuyunca kapatırdı bende Yusuf suresine alıştırmıştım onu açınca hemen uyuyordu uyuduğunda kapatıyordum kendimden pay biçeyim uyuduğum halde ses olsa hiç susmasa dinlenemem ki sesten
Adatanis Bir-prens-annesiii biz eşimle almışmışız 5 aydır çocuk uyusun yeter ki fırtına olsa uyuruz o derece durmuyor kızım yerinde sürekli mız mız şaştık kaldık
Ceka Adatanis evet kendim verdim. Hiç öyle düşünmeyin :) bende asla uyumaz derdim ama o kadar rahat oluyor. Dısarıda cafede koltuk tepesınde uyuttugumu bilirim :)
Adatanis Ceka nasıl yaptınız paylaşır mısınız ben köy beşiğinde sallayarak uyutuyorum bide pış veya beyaz gürültü bazen ikisini birden açıyorum o derece gece saat başı uyanıyor gündüz uykuları yarım saat daha ne diyeyim ki😥
Vera094 Adatanis kapatsanız daha iyi olur yoksa desteğe dönüşürse onsuz uyuyamayabilir. Ayakta sallamak gibi düşünün
Adatanis Vera094 zaten sallayarak uyutuyorum köy beşiği yaptırdık yoksa asla uyumadı kolik mahvetti yavrumu 😔
Yazarr Adatanis evet görenler gülmüş dalga geçmişti ama kendi uykumuda geçtim bebeğim hiç uyumuyordu oda kolik ve gazliydi sesi açınca rahatliyor uyuyordu 8 aylıkken falan yavaş yavas unuttu sesi sadece gürültülü ortamlarda açıyorum uyanmasın diye