dolunaymomsss barlas53 günde 6 kez bir paket kullanabilirsiniz ama ben genel de uyurken nir paket veriyordum bazen de sabahları
Mervetnl barlas53 mamasına katmıyorsunuz yalnız ağzına döküceksiniz o ericek ağzında. Üzerinde yazar nasıl kullanıldığı. 24 saatte 6 tane verebiliyorsunuz. İçinden çıkan prospektüsü okursanız yazıyor orada. Güzel bir diş granülü.
barlas53 barlas53 ysrdımm acil hala cok kadınıyo cocugumun diş etleri geceleri uyutmuyo ha bire emmek için uyanıyo kaşıntıdan
SevgiOzd barlas53 doktorunuz dediyse o şekilde yapın tabii ben direk ağzına döküyorum eriyor kendisi bi kaç saat rahat ediyor
Mervetnl barlas53 birden boşaltmayın yalnız azar azar dökün toz olduğu için tıkanabilir. Oğlumda yaşadım bir kaç kere. Birde nurse harveys dentigel var oda çok etkili ve güzel.
Rwerdst Mervetnl ya ben tetagil kullanıyorum ama bazen etki bile etmiyor. Nurse harveys dentigel nasıl
1905burkiyy barlas53 elinizle diş etlerine damaklarına süreceksiniz . Bende oğluma o şekil kullanıyorum bir 36 paketimiz bitti yeni paket istedik çünkü oğlum aşırı derecede zor çıkarıyor ve huysuz onun ağrısından . Ağzına direk temas etmezse etkisi olmaz çok