Eda67 Kızlar bebegım 3 buçuk aylık cennet hurması saklayasım var ek gıda ıcın çünkü sürekli bulanan birşey değil şimdi zamanı pazardan almayı düşünüyorum nasıl saklayabılırım püre halinde yapıp sıcakken kavonozlara mı koyayım bozulur mı yoksa soyup dondurucuya mı atmalıyım
Dryaanr Eda67 ben bebeğime pişirip püre yapacaktım çok kötü oldu döktüm am dondurucuya atarsan nasıl olur bilmiyorum hiç denemedim
Yasemin5 Eda67 inttekini bilmiyorum ama bir ara tarım kredide vardı. Yazın bebeğim çok yedi. Sadece kurutulmuş trabzon hurması katkı hiç birsey yoktu
SetenayCo Eda67 Bence çok kaliteli. Ek gıdada çok titizlendim, buradakiler beni bilir🤭 Dilimleyip eline veriyorum. Hiç şeker yok, sadece kuruyunca meyvenin kendi şekeri beyaz bir şekilde kabuğa çıkıyor. Kızıma verdiğimin dışını iyice yıkıyordum.
noluyasanagenemiros Doktorlar genelde mevsimin meyvesini vermemizi öneriyorlar bende çok isterdim tatmasını
oglumubeklerken Eda67 ek gidaya başlangıç döneminde mevsim meyve ve sebzeleri öneriliyor. Bu sene yiyemezse seneye yer allahin izniyle.
Defnesare15 Eda67 direk buzluğa atabilirsin.ben gecen sene buzluğa atıp kullandım hep, ama dışarı çıkartığında aynı formda olmuypr.kendini salıyor.ben şöyle yapıyodum buzluktan çıkartır çıkartmaz suyun altına tutuyordum.hemen kabuğu soyuluyordu.sonra kaba alıyordum eriyordu.2-1 kaşık yoğurtla karıştırıp öyle verebilirsin.tabi soğuk olmaması gerekiyor