piremsesssannesi Kızlar bebekleriniz kaç aylık ve kendi halinde oyun oynamaya bırakıyor musunuz yani oyuncaklarının içine bırakıp işlerinizi hallediyor musunuz yada sürekli dibinizden ayırmıyor musunuz merak ettim.
sunflower01 piremsesssannesi 10 aylik kendi haline bırakıp mutfağa kadar gidip yemek yapabiliyorum ancak . Uzun islerimi halledemem
Bskeee piremsesssannesi velhasıl kelam sen o hayalleri unut aşko yorumlar iç açıcı değil benim kızda 1.5 aylık 🤣
piremsesssannesi Defnem2222 benim kızım da 7 aylık oldu 7 aylıkken de mi bu şekildeydi bebeğiniz benim kızım şuan böyle değil bana bağlı
piremsesssannesi sunflower01 evet kızım da 7 aylık ben de böyle 20 dk kendi halinde 21 . Dakika ağlıyor biraz oyalanıyoruz sonra gidiyorum işlerimi hallediyorum sonra tekrar böyleyiz kendi haline bırakmam yanlış mı acaba siyah ekran bebek şarkıları çalıyor şimdi poposunu oynatıyor şarkıların ritmine göre falan ama acaba diyorum işte sürekli yanında duran var mıdır bebeklerinin ya
piremsesssannesi hilarious ayy o aylarda benim kızım çok sakindi 🥹🥹 ama neyse bu günlerde geçiyor diyerek kendimizi 3 4 sene avutacağız 😁
piremsesssannesi oglumubeklerken anladım kızım da 7 aylık kendi halinde takılıyor oyuncakları ile kendi haline bırakmam doğru mu sizce yani oynuyorsa oyuncakları ile uzaktan izlemek yanlış mı
piremsesssannesi Bskeee yok aslında benim kızım kendi halinde duruyor genel olarak oyuncakları ile oynuyor ben de işlerimi hallediyorum 20 dk dursa 25 inci dakika 5 10 dk oyalayıp geri işlerimi yapıyorum yanlış mı yapıyorum acaba diye düşünüyorum
piremsesssannesi Tombikdonerartikcokpahali ah hayalimdeki bebekli ortam ama ikinciyi yapmama kararını kızımı doğurduğum gün aldım maşallah sizinkilere de 💜
CizerBirAnne piremsesssannesi 20 aylık. Günü gününü tutmuyor 😃 yeri geliyor dibimden ayrılmıyor, yeri geliyor oyun oynarken beni istemiyor. Ama uzun süredir ara ara da olsa kendi başına oynayacağı alan oluşturmaya çalışırım. 8 aylıktı sanırım kısa süreli kendi kendine oynamaya başlamıştı.
piremsesssannesi CizerBirAnne 8 aylıktı sanırım kısa süreli kendi kendine oynamaya başlamıştı. İşte bende bunu yapıyorum kendi haline bırakıyorum oynuyor ben de işlerimi yapıyorum çayımı kahvemi içiyorum tabiki yanında durarak yapıyorum bunları ama kendi halinde bırakıyor olmak için erken mi acaba diye düşünüyorum
Defnem2222 piremsesssannesi biz hep böyleydik. Bırakıpta oynadığını hiç görmedim. Ama bebekten bebeğe değişir bu . Şimdi mesela 5 dk önündekilerle oynar hemen sıkılır atlar kucağıma. Odadan cıkıncada direkt geliyor
oglumubeklerken piremsesssannesi yo bence hiç yanlış değil hatta daha iyi daha büyüdükçe işiniz daha da kolaylaşır kendi kendine oynamaya alışırsa, ben en başta hiç öyle kendi haline bırakmadım şimdi de o beni bırakmıyor sağolsun
piremsesssannesi Defnem2222 işte kızım da bana bakar ama güler bende ona şarkı söylerim vücudunu oynatır kucağına düşkün değil emerken bile kendini yerlere atarak emiyor ama kendi haline bırakıyor olmam yanlış acaba diye düşünüyorum
Defnem2222 piremsesssannesi yok canım neden yanlış olsun. Zaten saatlerce mi bırakıyorsunuz Kademeli olarak yanındaysanız koltuğa geçin uzaktan eşlik edin . Zaten sana dönüp bakacaktır o sürekli. Bir yere gideceksende anlamaz demeden gidip geleceğim vs. Diye söyle hep. Sadece oral dönemleri olduğu için her şeyi ağızlarına götürüyorlar ona dikkat et. Bu konuda yıldım bende.
piremsesssannesi Defnem2222 çok teşekkür ederim evet hep yanındayım evim zaten 1+1 salonun ortasını ful kızıma oyun alanı yaptım ben de işte bulaşık yıka yemek yap hep karşısındayım ağladığında uzaktan şarkı söylüyorum gülüyor oynamaya devam ediyor vs yanlış mı yapıyorum acaba diye düşünüyordum diğer türlü akşama kadar yan yanayız aslında yanına oturur oynarım ama kısa süreli sonra kendi oynamaya devam eder dalınca kalkarım çay kahve içer telefonla uğraşırım
Gokturk_ piremsesssannesi 14 aylık ben salonda iken kendi başına oynar ama gittim mi hemen kalkıp peşimden gelir mutfak malzemelerini çekmeceyi açıp alır karıştırır orda oynar ben nereye gidersem oraya gelip oyun kurar 😀
piremsesssannesi Gokturk_ yani oyun kurup devam etmesi çok güzel 🌸 bende kendi halinde oynamaya bırakıyorum 7 aylık acaba erken mi diye düşünüyorum
YagizAlinin_annesi Gokturk_ ayy bu tam benim minik adamım 🤗 yanında otur o da orada bulur kendine birşeyler anni anni die pesimden gelir bazen kendimi anne ördek önde yavrusu arkada misali ona benzetiyorum 🤭❤️