tosbikannesi6 Burcum17 al msjları fln beni hep lincliolar ama ben olsam bebeği de aldırırdm varsa eğer. Mutsuz ve güvensiz bir ortamda olacagına hiç olmasn. Rezillik ya midem bulandı
muhammedinannesise Burcum17 ya yeni okudum içim cız etti hakkınızda hayrlısı olsun çok kötü bi durum yaşıyorsunuz madem eski karısıyla olcak neden ewlendi iğrenç insan ya
112233445566 Burcum17 eğer babasının çocuğunuza güzel bakacağını biliyorsanız ilgili bir babaysa ona verin düzeninizi Kurana kadar biliyorum çok zor ama o orda keyif sürecek çoluksuz çocuksuz siz sıkıntı çekeceksiniz
Burcum17 112233445566 15 dk bile dayanamiyo o uyumadan gelmez kahveden kaynanam şeker hastası yüksek tansiyonu var kızımda çok hareketli kaynanam onu izlerken bile basım dönüyor ben bu kıza 10 dk dan fazla bakmam dedi
Bir-prens-annesiii Burcum17 bu nasıl şerefsizlik ya eşinizle konuştunuz mu hiç niye böyle yaptın vs diye sorun mu
Burcum17 Bir-prens-annesiii Evet konuştum ama sevgi yok aramızda abartma dedi sonrası kavga ettik eşyalarını verdim gitti
Yetersavass Burcum17 canım şimdi gördüm diğer msjları biz ne dersek diyelim derdine çare olamayız Allah bildiği gibi yapsın ikisini de iki karaktersiz birbirini bulmuş hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm ya rabbim kimsenin yuvasını bozmasın
sedasayan1111 Burcum17 çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah