sonbezbukucu benim kızım da babasına ya dede diyor yada gel gel diyor 🙈 bazen bana seslensin yeter diyor bazen bozuluyor. biz gel gel deyince falan kızıyor baba deyin diye 🙈
kacakcay ikiaslanannesi evet ne dersem taklidimi yapar baba mama nene parmağını sallayıp no no der ama anne demiyor hatta anne deyince baba diyor
Tarhana ikiaslanannesi bende aba değil anne de diyorum anne harici herşeyi diyo bı ara mö bile dedi🤣🤣
mobesebesir ikiaslanannesi kardesimde amcama yenge derdi birlikte yaşıyorduk amcam anneme yenge diye seslendiği için baya Bi yenge dedi
oglumubeklerken ikiaslanannesi hahahahha 😅 oğlum 9.ayından 16.ayina kadar ben dahil herkese baba diyordu, sonra 16.ayda Anne demeye başladı da baba demeyi bıraktı bana 😅
Gupssse ikiaslanannesi şu an 28 aylık oğlum bna da baba diyordu bir dönem. hatta kardeşi doğmadan önce hakki diyordu.o isimde kimse yok yani 😂😂
birbeneksiktim ikiaslanannesi Arkadaşımın kızı bana anne diyordu. Sonra eşimi gördü ona da anne demeye başladı. Çok normal kuzum düzelir yakında