sonmel ikiaslanannesi Benim kizimda aaannnneeee dedirtmeye calistigimda aaaaaa baaaa diyor 🤣 Babasini cok seviyor cadi
Tubatgn ikiaslanannesi Anne anne diyorum inatla baba bababa diyor 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Bende anlamadım bu çocuk babacı 😄
ikiaslanannesi missfortune Yok ustlemiyorum ama artık anne dediğini duymak istiyorum 🤣 Aslında A, N, E harflerini söyleyebiliyor başka kelimerde ama anne demeye gelince asla söylemiyor
uznnzu- ikiaslanannesi benimki anneanne diyor tek başına anne demiyor anneme bakıyor anneanne diyor 🤣🤣 10 aylık
Eflinim_2022 ikiaslanannesi haha aynen ne kadar eşim ben anne değilim babaym diyor anne diyor eşim baba kızım anne diye diye kafamı şişiryolar kızım 18 aylk😂
Durunun_annesii0 ikiaslanannesi 7 aylıkken anne dedi babasına da anne derdi 1 yaşına girdi baba demeye başladı şimdi de bana baba diyor 🤣 ama işi düşünce karnı falan acıkınca anne diyor
papatya_1125 ikiaslanannesi ben oğlumun 1,5 yaşına kadar doğru dürüst bana anne dediğini hatırlamıyorum
biryenikisi ikiaslanannesi sizinki gene iyi bana meme diyordu oğlum 😂😂 emmeyi ne zaman bıraktı o zaman anne demeye başladı 😂
ElisaMom_ ikiaslanannesi benim kızımda bı sure hep babasına anne dedi çok şükür şimdi baba diyor☺️,geçici bı durum merak etmeyin sizde sürekli efendim annecim falan demeye devam edin alışır yani🤭
papatya_1125 ikiaslanannesi eşiniz duruma el koysun mesela Siz saklanın Anne nerede desin anneye anne diye bağırsın. Sizden bahsetsin .anca anca 18 aylık mı ne anne demeye başladı.
bbren ikiaslanannesi kızım da oğlumda ilk kelimesi baba oldu bana da baba dedi hep sonra anne kelimesini kavraynca. Anne demeye başladı.