Kbr_ay00 Arkadaşlar bmm ilişki sonrası sol tarafımda bi şişlik oldu kızardı niye olmuş olabilir böyle bşr şey yaşayan vsrmı doktora daha gözükmedim yarın gözükeceğim
Mavili-mavilimorcicek Kbr_ay00 İç dudak kismindaysa eğer bartolin kisti olabilir.Otururken,yürürken acı var mı?endişe etmeyin.Bartokin bezi şişmiş olabilir eğer öyleyse çok geçmeden hemen doktora gidin çünkü şişmeye başladığında iltihap birikiyor ve çok acılı birşey oluyor.
Aloneeee Kbr_ay00 cnm geçer panikleme. Benimde oluyor arada. Mantar veya enfeksiyon olduğunda oluyor. Ztn yarına kadar geçer büyük ihtimalle ama geçse de doktora git mutlaka ilerlemesin.
Kbr_ay00 Mavili-mavilimorcicek Mavili-mavilimorcicek Evt iç dudak da araştırdım büyük ihtimalle kist ama tedavisi nasıl acaba
Rwerdst Kbr_ay00 şişlik bir süre sonra indi mi? Bir kaç günde sürebiliyor. Eğer indiyse tahriş olmuştur. Kuru ilişki yaşandığında olabiliyor. Bartolin kisti baya sıkıntı görümcem de var ameliyat oluyor yılda 1 falan 🤕🤦
Mavili-mavilimorcicek Kbr_ay00 Ben de 4 kez oldu belli aralıklarla ancak ben ameliyat olmadım ve düşünmedim de.Sadece şişlik olustugunda doktora gittim ve içini boşalttı doktor ilaç tedavisiyle 1 hafta içinde iyileşiyor ama ameliyat çözüm değil.Bartolin bezi sıvı salgılayan sağlık için çok önemli birşey ameliyatla alındığında daha sık tekrarlıyor.
Kbr_ay00 Mnkksercem ama ilk defa oldu hem ön tarafda hem biraz daha iç tarafda şişkimlil oldu haraket etmeyince çok acı yok ama haraket ererken biraz acı ve rahatsızlık veriyor Aymm ilişki de zorlandım biraz açıkçası eşim kordon kullanıyor sürtme olmuş olabilir ama baya şişme olunca korkuyor insna
hnnl Mnkksercem ayenn doğru 3 doğumum var kesiksiz dikişsiz normal iyice genişlemiştir sanıyorum ama hala agrıe ilişkiden ilk kez yapıyor gibi oturamam zor yürütürüm
hogwarts Rwerdst merhaba ameliyat derken ağızlastırma mı yapıyorlar oraya? Ne ameliyatı oluyor? Bende de var ama korkuyorum
Kbr_ay00 Mavili-mavilimorcicek bu ilk kez nasıl oldu me sebeble olmuştu bide içine boşaltma nasıl oluyıe
Kbr_ay00 Mavili-mavilimorcicek bu içine boşaltma bi klinik te de yapılabilir öi acaba yani hafif bi oparösyon mü
Mavili-mavilimorcicek Kbr_ay00 Yok ya öyle detaylı birşey değil enjektorle icinde ki sıvıyı çekiyor hepsi bu.Anribiyotik kullanınca geçiyor ama ilerlemesine müsade etmeyin can yakıcı birşey ama korkmayın.