1ipek1ceren Nesgul Canım terlemesi çok normal emerken. Çünkü daha çok küçük ve efor sarfediyorlar emerken. Benim kızımın kafası da ter içinde kalırdı hatta şimdi bile bazen terliyor emerken. Ama benim bahsettiğim ter değil. Terleme yok sıcak sadece
1ipek1ceren pasaklisinkukuli Ağzının içinin sıcaklığına bakmadım ama diş belirtileri epeydir var. Henüz çıkmadı ama son günlerde belirtiler biraz arttı ondan olabilir mi
pasaklisinkukuli 1ipek1ceren uyanınca damaklarına elle saçını çekiyor kulaklarını tuttuyorsa diş olabilir
1ipek1ceren Senametinn Esraerdemserin Tursununannesi seniyirimmisdafaa kubraselcuk Ozra Kızlar hepinize çok teşekkür ederim cevabınız için ❤ Peki ateş düşürücü vermem gerekir mi bunun için?
Esraerdemserin 1ipek1ceren benim oglumunda kafa ısısı vücut ısısına göre fazla oluyor. Doktora danıştım gayet normal dedi. Dış olabilir, dış doneminde daha yoğun oluyor
Tursununannesi 1ipek1ceren bizimde bir ara öyleydi doktor normal demişti şu an 4 aylık olmuyor uzun zamandır
kubraselcuk 1ipek1ceren bebeklerin başı hep daha sıcak olur diye biliyorum ama oğlum 4 aylık kafası hep vücuduna göre sıcak olur
Ozra 1ipek1ceren dişten ötürü. Kızım 14 aylık hala her diş çıkarma aşamasında kafası yanıyor resmen doktora da sormuştum ama normal demişti
seniyirimmisdafaa @“ceren5860”#p28540715 doktorumuz gereksiz hiçbirşeye surup ilac kullanma bebekte demişti.