Dilekkkk19 Arkadaslar seboroid dermatit icin doktor verdi bebegim 17 aylik kokusu cok kötü bebeklerde kullanilırmıı nolur yardım
Dilekkkk19 Mlk026 evet icerigini okudum öyleymis ama uyuz degil tek başında bi kızarıklık kaşıntı var herseyi denedik tekrarkadı dünde bu kremi yazmis bugün 2.gün ama içim içimi yiyor napcam
Dilekkkk19 Mlk026 birde kafası icin yani bu koku beni darladi bebegimi napar kafayi yiycem belli olur demi uyuz hastaligi neden bunu verdi baska hicbiryerinde yok
Cemile-krts Ewt uyuz için olan bir ilaç pütürlü bir yapısı var ve kokusu çok ağır bencede kullanmayın farklı bir doktor daha görsun bnce
Dilekkkk19 Cemile-krts öylemi yapayim bugünde sürdüm ama rahatsiz ediyo sanirim cocugumu gecede olsa yıkıycam bu gidisle vücut icin yaziyo karasi icin vermis yani çok rahatsizim uyuyor bebegime bakip duruyorum
Dilekkkk19 Cemile-krts bir taraftanda ya iyi gelirse dusüncesi kafamı kemiriyor 1 aydır bununla boğusuyoruz losyonlar iyi geliyo fakat uzun sure kullanamiyoruz bilmiyorum of
Cemile-krts Yani en iyisini doktor bilir tabi ama siz yinede farklı bur doktora götürün ve bebeğiniz daha çok küçük o kdr kokusu ağır bir ilacı yazması pek mantıklı gelmedi bana