ayseanne43 afranurum benimde 6.5 ay oldu bende olmuyorm enfeksiyon var tekrarlıyor hep yeşil.akintim var iki gündür adet olacakmisim gibi ağrı birde. Ama gelen giden yok 🤷🏻♀️
Nezihat_c @afranurum bebeğim 10 aylık ve 2 gün n önce adet oldum. Doktorum 2 Seneye dek olmayabilirsin deöiştinfopum sonrası Bu yüzden endişelenmeyin
anne_yiz ayseanne43 bende de yeşil akıntı oluyor ama hep değil sadece cinsel ilişki sonrası ama ağrım yok sizimde öyle miydi doktora gitmeli miyim
Ayfa1608 ayseanne43 benim ufak ufak lekelerim oluyordu ama devamı gelmiyordu. Tarlusal kullandım. 5 gün içtim adet oldum. Ama her zamankinden farklıydı biraz fazla geldi. Ama şişkinliğim gitti çok rahatladım.
ayseanne43 anne_yiz bendede ağrı olmuyor genelde. Fitil veriyorlar isterseniz gidin. İlişki sırası ağrı sonrası yanma oluyor mu ?
tosbiksmoms afranurum oğlumda 16 ay olmadım şimdi kızım var 7 buçuk aylık hala olmadım. Her ay lekelenme yaşıyorum ama devamı gelmiyor.
Eced tosbiksmoms 5 ay sonra ilk defa lekelenmem oldu üç gündür leke geliyor hani adetten önce başlar sonra rengi normal adete döner ya acaba öyle mi olucak yoksa hiç dönmuyecek mi normal adete ilk doğumum bilmiyorum da
tosbiksmoms Ayfa1608 her ay mi oluyordu aceba? Benim de düzensiz lekelenmelerim oluyor ama devamı gelmiyor.
ayseanne43 Ayfa1608 bende kullanayım bari diyorum ya . Çok sisim ve ağrım da oluyor akıntım da çok belki kesilir adet olunca.
Ayfa1608 tosbiksmoms yok doğumdan 6.5 ay sonra oldu 1 hafta kadar bazen geldi hafif pembe adet olcam dedim dedim devamı gelmedi. Bende tarlusal kullandım, söktü.