Diverso Kızlar merhaba, eşimin dayısının hanımının benim koltuğuma domuz yağı sürdüğünü öğrendim bu nasıl çıkar nasıl yok edilir bilgisi olan yazabilir mi? Nedir bu ne amaçla yapılır gerçi nereye sürdüğünü de bilmiyorum ama
Ayguzelsin1 Diverso büyü yapılmış genelde ayırmak içindir bu büyu bi hocayla konuşup bozdurursaniz daha iyi olur o yapılmasi gerekeni soyleyecektir
Diverso zarifbirhanim saçma gelebilir ama dün bi kahve falı baktırdım o kadın söyledi hayatımdaki her şeyi bilmese buna da inanmazdım ama maalesef öyle😔
Cihan-mom Diverso Fala mı inandınız??? Dini değerlerinizi bilmiyorum ama fala baktırmak yanlış ve inanmak çok çok daha yanlış
1anne1bebek___ Diverso gerçekten ciddiye mi aldınız bunu biri falınıza bakıp böyle söylüyor saçmalmayın lütfen bi hocaya sorun önce ayrıca domuz yağı sürüldüyse o koltuğun yakılması gerekiyor
ayybukemm06 ikiprensannesi_ fal baktırdığı yetmezmiş gibi inanıyor üstelik gözüyle görmüş gibi inanıyor ve iftira atıyor. Ruh hastası bunlar
Diverso melera amin inşallah, ya hani bu bardak altlığı gibi bişey olsa hemen atarım da koltuk yani🙈 başka çözümü yok mudur atmaktan başka?
Bir-prens-annesiii Diverso ya fala inanıp gerçekten burda gözünle görmüş gibi yazman çok ilginç resmen Allah’a şirk koşuyorsun bence otur tövbe et yaptığın hareket için bende gözünle gördün yaparken yakaladın falan sandım
Diverso melera ya bu arada benim koltukların yüzü değişti, acaba ondan önce mi yaptı sonra mı onu bilemiyorum içime bir kurt düştü koltuğa oturmak istemiyorum 😂
Marianne Diverso Rusya’ya gittiğimde arkadaşlarıma domuz yağı taşıyan ben 😂 gerçekten inanıyor musunuz bu tür şeylere?
Diverso Marianne benim ne olduğuna dair bile fikrim yoktu sadece duyduklarımdan korktum umarım işe yarayan birşey değildir.. siz ne için götürüyorsunuz peki