sevgi946_ sevgi946_ valilik izinini bitkesine çok az bir zamanımız kaldı isteyen SMS ibandan yardım edebilir bu zorunlu değildir bir ricadir teşekkürler🥰
sevgi946_ sevgi946_ Kıymetli arkadaşlarım biliyorsunuz ki Çok az zamanımız kaldı son 53 gün 2. valilik izninin bitmesine, ben ne yazık ki hala %55′deyiz. Biraz daha yoğun çalışabilirsek 3 valilik iznine gerek kalmadan bitirebilme şansımız olur inşallah 🤲
sevgi946_ sevgi946_ arkaslar gene rica da bulunuyorum sizden lütfen yardım destek edebilirmisiniz 🙏🙏😔
Cennet70 sevgi946_ rabbim yar ve yardımcısı olsun az da olsa destekledim inşallah biran önce kavuşur kuzu ilacına inşallah dualarımızda ❤️❤️
sevgi946_ Cennet70 peki destek olduğunuz para resmi yada dekont gönderebilirsiniz özelden yanlış anlamayın yuzdelikleri hesaplaniyor öyle
sevgi946_ Cennet70 bide ne kadar olursa olsun gönlünüzden kopmuş bagisladiniz bunun için size teşekkür ederim Allah hayrinizi kabul etsin inşallah
sevgi946_ Limonn etrafımızda çevrenizde söyleseniz yardım edip para atsalar ve atarlarsa bana resim atarmisiniz
sevgi946_ Cennet70 canım sana özelden mesaj attım forum bolumunde üst tarafta tüm tartışmalar var ona bas orda yazıyor zaten özel tartışma ona basınca çıkar sana yazdığım mesaj
sevgi946_ sevgi946_ https://taplink.cc/ali_yasasinn?fbclid=PAAaa1bu1CUheFN2KcF58LdShuifwnDbuZ7Bwt8GnEFtTEfRZ0bkAgQajO57E
sevgi946_ sevgi946_ cuma günü sadakasi topluyoruz 10 kişi 100 TL destek verebilir mi 10 kişi destek istiryoruz bu cuma günü hayrına
sevgi946_ sevgi946_ arkadaslar 11 Aralık mevlüt kandili hayır yapmak isteyen olursa bu çocuğumuza destek olabilir yardım eden olursa bildirsin 🙏
Limonn sevgi946_ çok sevindim canım takip ettiğim bi kac cocuk daha var insallah en kısa sürede tamamlanır 🤲🏻🤲🏻