Melekhnm Kızlar 2 yaş bebeklerinize öğle yemeğini uykudan önce mi sonra mı veriyeusnuz , eğer uykudan sonra ise hemen mi yada kaç dakka saat geçince veriyeusnuz
Yildizzza Melekhnm uykudan sonra veriyorum 2.5 yaş uyandıktan yarım saat sonra veriyorum anca ayılıyor 😀
livanurvealpinannesi61 Melekhnm kızım mama içip uyurdu uyanınca 3 4 saat sonra yemek yerdi mama içtiği için 3 4 saatte acıkırdı.
Heymissbon Melekhnm 2.5 yasinda uykudsn sonra veriyorum haftasonu.. haftaici kresteler uykudan once veriyorlar benimkiler de acliktan bayiliyor 😂
oglumubeklerken Melekhnm 23 aylık. Öğlen uykusundan önce çorba içiyoruz. Uyanınca bazen hemen bazen yarım saat sonra falan yoğurt yiyor. Bazen ayran içiyor bazen meyve bazen kuruyemis.
livanurvealpinannesi61 Yildizzza uykudan önce acıkmıyor mu kahvaltı yapıyor oğlum öğle de meyve vs yer sonra da çorba yada sebze yemeği yer uyur 33 aylık
Melekhnm Yildizzza ne zaman uyanıyor saat gec olunca benimde akşam yemeği olayı oluyur zor zateh iştahsız bi çocuk ondan post açtım
Yildizzza livanurvealpinannesi61 benim oğlum da 33 aylık kahvaltıdan sonra meyve falan veriyorum bende yemek isterse çok iştahlı bir çocuk değil zaten öğün ara saatini açıyorum o yüzden
livanurvealpinannesi61 Yildizzza ben ara öğün vermiyorum ara öğün yediğinde yemek yemiyor malesef yemek yer isterse uyuturum istemezse uyutmuyorum
ikibebeannesii Öğle uykumuz yok 2 yasindayiz genelde öğle yemeğini saati var ona gore veriyorum zaten alıştı o yuzdn sorun olmuyor ama uyudugu zamanlarda hazirlayasiya yarim saat geciyor oda acıkmış oluyor oyle veriyorum
Melekhnm ikibebeannesii kaç aylık uykuyu erken bırakmış o zaman sağlık olsun benimki iştahsız 2 yolu da denedim hep zorluyor dedim uykudan sonra mı acaba yemiyor yeni uyanmış oluyr ua
Yildizzza Melekhnm 2 gibi uyanıyor akşam yemeğini de 7.30 gibi falan yiyoruz . İştahsız çocuk büyütmek hakikaten çok zor Allah yardımcımız olsun inşallah tez zamanda düzelir iştahları
ikibebeannesii Melekhnm 25 ayligiz su anda istahsizlik bizim 8. Aydan 1 yaşa kadar olmustu ek gida reddi en zor donemdi o surecte herseyi tost yapmaya baslamistim hatta makarna yaptigimda önüne birakiyordum elinde sonunda yiyordu oyun haline getirerek tarhana tost patatesli tost peynirli hatta yogurtlu dahi tost yapmistim 😁😬
Yildizzza Melekhnm hemde ne zorlama 😓 ağzında saatlerce tutabilir yemeği oyunla kitapla zar zor yediriyorum iştahsız çocuk çok zooorrr
ikibebeannesii Melekhnm tarhanayi hamur gibi suda biraz yumusatiyorum sonra krep gibi biraz basiyorum makineye ardindan icine peynir vs koymak istersem koyyorum ama benim kiz genelde patatesci patates koyuyorum 🤭
Yildizzza ikibebeannesii yumurta koyuyormusunuz ayyy benimkine yumurta svediremedim ne yaptıysam yemedi varsa tarifiniz alırım yumurtalı
ikibebeannesii Yildizzza koyuyorum ama hamur haline getirince koyuyorum icine yumurtayi sadece veremedim hic kokusunu duydugu an ittiriyor bir kere omlet yaptim onu yedi sasirdim bir daha yaptim yemedi 😁😁
ikibebeannesii Yildizzza icine yumurta giren herseyi yiyor ama krep gibi cörek gibi filan baska turlu asla veremem tamamen herseyden vazgeciyor yoksa yumurtayi sevsin diye çılbır bile yaptimmyogurtlu belki sever diye yoook nereye 😁😁😁