969623 öncelikle sürecin tamamen doğal ❤️ kendini eksik hissetme sakın. Ben 28 gün annemlerdr kaldım. Öncesinde geçecektik ama oğlum sarılık, hidrosel, sünnet vs derken anca 28.gün geçtik. Zaten annem ilk hafta tek yanımda kaldı sonra işe döndü. Ben kendim bakıyorum diye. Evet ilk ay gerçekten çok zor. Alışmaya çalışıyorsunuz. Saatli kalkmak vs gerekiyor. Ama 1.aydan sonra bebiş sizi kendi uyandırıyor zaten uykudan acıkınca. O yüzden bence artık geceleri kendiniz bakmaya başlayın yavaş yavaş. Benim oğlum emzik biberon hiç bir şey kabul etmedi. Beni uyandırırlardı emzirim diye. İlk 3 gün hiç uyuyamamıştım. Annemlr eşimden Allah razı olsun zorla uyuttular beni. Yüksek ihtimalle lohusa depresyonundssınız. Bende Allah affetsin ilk günler bakmak istemiyordum. Of yatsam vs diyordum ama asla da bakmamazlık yapmadım onun bana ihtiyacı var başka kimseye değil. Benim anneme ihtiyacı olan benim bebeği değil. Mesela anneniz bebeğin bakımını yapmasın artık. Siz kendiniz yapmanız gerekir. 2. Haftayı geçmişsiniz artık. Ağlayınca susmayabilir bu çok normal. Siz gerildikçe o da ağlar. Ağlamadan başka bir iletişim yöntemi bilmiyor ki bebekler şuan. Öyle düşünün. Sizinle bir iletişim kurmaya çalışıyor. Benim oğlumun ağlayınca bezini açar poposunu yıkardık. Veya ayaklarını yıkardık. Şuan artık gaz dönemi de başlıyor. O yüzden nedensiz ağlayabilir. Bunlar çok normal. Öncelikle ağlamasını falan normal olduğunu kabul edin. Sonrası ip söküğü gibi geliyor