sil Gece uyanmıyor ne yaparsam yapayım uyanmıyor bir buçuk aylık gece besleyemiyorum ne yapacagım bilmiyorum 😔
Asilmom_ sil canım burnunu falan sık benımde uyanmıyordu sarılıktan o yüzden uyandırmaya çalışmalısın zorla da olsa bizim de çok zor uyanır dı 1 saati bulur du uyanması bizde uzamış sarılık vardı
Sm1355 sil yüzünü ıslat biraz topuklarını sık ama baya kuvvetli sık. Altını açabilirsin benim kızımda zor uyanırdı ağlardım bazen başında. Kilo aşımı falan nasıl ben 40 ından sonra uyandırmamaya başlamıştım
sil Asilmom_ sarılık yok herşeyi deniyorum uyanmıyor 4den sonra başlıyor yatağında hareket etmeye kendisi çok acıkırsa uyanıyor onun dışında uyanmıyor
Sm1355 Asilmom_ ne kadar sürdü sarılığı? Bizimde uzayan sarılıkmış ama anne sütü sarılığı demişti doktor
sil Sm1355 yüzünü de ıslattım kafasını çeviriyor ama agzını açmıyor 1 saat uğraşıyorum yok uyanmıyor banyo ettirsem belki anca uyanır kilosu boyu iyi 😌
Catlakbiranne Topuğuna vurun Burnunu sıkın Soyun Hafif yüzüne su sürün Mutlaka uyandırın Sarılığı vardır uyanmıyorsa 😢
Sm1355 sil acıkınca kendi uyanır kilo alımı iyi sarılıkta yoksa doktora sorup bence uyandırmayabilirsiniz
sil Sm1355 doktor da diyor burnunu sık ayaklarını elle ağır uykusu var gündüzleri hemen uykuya geçemiyor ama baslenmeye yakın uyanıyor gece uyandıramıyorum
Catlakbiranne sil Çok az gece beslenmesi Sert yapın mutlaka hemşire bana sertçe vur topuklarına diyordu Yani gece 1 kez beslenmesi 1.5 aylık bebek için çok az uyandırmadan beslemeye çalışın olmadı
sil Catlakbiranne mama veriyorum zaten çay kaşığı ile vermeyi denedim yutmuyor da doktor da dedi çay kaşığı ile ver diye bu sefer yutmuyor
sil Zeynoz234 bugün bezi ıslatıp yüzüne sürdüm o bile fayda etmedi üflemek fayda edermi bilmiyorum ama denicem teşekkür ederim 🙏
Zeynoz234 sil benim kızımda öyleydi sarstığım halde uyanmıyordu üfleyince uyanıyordu fikir olsun diye söyledim
sil benaslindayohum ağzını açmıyor ki biberonla vereyim biraz açıyor veriyorum onu da yutmuyor kafasını çeviriyor hepsi agzından çıkıyor