Benimkiler 1 yaşına girecek önümüzdeki ay gurbette olan bir iki komşudan başka kimsesi olmayan ikiz annesi yazıyor başından beri tek bakıyorum tercihen düzenimi oturtmak istediğimi tek bakmak istediğimi iki tarafa da belirttim öbür türlü benim için x2 zor olacaktı çünkü benim önceliğim çocuklarım ancak eve gelenlerin farklı öncelikleri vardı kimseye de günü geldiğinde laf vermek istemedim, biz desteksiz uyutuyoruz küvez sürecinden kaynaklı emmediler maalesef sağarak verdik sonrada deprem vs olmadı mamayla devam ettik çok şükür şu an gün içinde oyun, yemek öğünleri vs günümüz geçiyor ilk aylarda ki zorluklar kalmadı en azından anlıyorlar, ikizler kesinlikle düzen ister onlar uyuduklarında dinlenme şansınız yoktur hızlı ve pratik olmalısınız asla ikizlere iki veya fazla kişi bakılması taraftarı da değilim çok şükür 1 yıl olacak bir kere dahi hastalık geçirmedi bebeklerim çünkü eve sayılıdır gelen, ayrıca bebeğin anneden başka kimseye ihtiyacı yok iki bebek olsa bile, herkes çok zor der kendinizi buna hazırlamalısınız ancak hayatta ne kolay ki onların bir gülüşü yetiyor bütün yorgunluğumu alıyor varsın 1-2 sene onlar için zor geçsin..