Royalmeg universiteydeydim.cok özgür buyumustum,ailemden çok uzakta üniv okuyodum.ailem hiç bana kapan vs demedi bütün sülale kapalı olmasına rağmen.upuzun siyah saçlarımi maşalardim deri ceket topuklu ayakkabılarla her gün farklı kombin yapardım.likit ceketmeden okula gitmezdim öyle düşün.sonra bir gün okuldan geldim uyuyakalmisim yurtta.hava kararmış akşam vakti.bir kaç ay önce ölen nenem,(bizde kaliyodu,ona en çok ben bakmışimdir) bana dokundu,iyiliğin için uyan dedi.. halen tüylerim diken diken oluyo aklıma geldikçe.hemen kalktım ışığı açtım.o an akşam ezanı okundu.gittim abdest aldım mescite indim.ne eteğim ne başıma alacak bir tülbent im yoktu.mescitte kızlardan istedim.hemn giyinip namaz kıldım.kuran okudum. ama korkmaya başladım nedense dört kişilik oda ama ışığı kapatınca korkuyodum.arkadasimla yannyana yatiyoduk.dedim kizlar ben kapanacam.sacmaalama dediler sen yapamazsın çok süslüsun,kıyafetlerin çok açık açık.anneme söyledim yapamazsın dedi bari mezun ol o kadar kıyafet aldın mezuniyet için.yok kapanicam dedim.zaten kıştı uzun montumu giydim arkadaşımin saliyla okula gittim herkes şok:) sonra sipariş verdim şal ve kap ferace. herkes şaşırdı çok uzun şeyler aliyosun bak giyemezsin.yok giyerim dedim makyaj bile yapmazdım.her gün beş vakit namazımı kıldım,kuranimi okudum,her gün bir peygamberin hayatını dinledim,okuluma tesettürlü gittim.huzur buldum,korkularım bitti.eve döndüğümde ailem taniyamadi:)) hatta otogarda abim yanımdan geçti tanımadı:))) odur budur kapaliyim 10 yıl olmustur :) keşke daha önce kapansaymisim.misal deprem oldu hamileydim,eşim gecedeydi ve kızım vardı.kizimi aldım hemen bir köşeye kapandım dua ettim,herkes korkudan şoka girmişti ben o kadar etkilenmedim.halen eşim gececi çalışıyor kimse evde tek kalamiyor ben duamı okur yatarım.Rabbimden gelen herşey başımız gözümüz üstüne.onceden bırak evde tek kalmayı dört kişilik odada yatakta tek yatamazdim