Royalmeg Hayalhanemin sohbetlerini dinlemeye başladım namazla( Namaz1,2,3) videolari, sahabe hayatlarini (hz. Fatıma, hz. Hamza, hz Ebubekir gibi) ve namaza başladım sonra namaz kıldıkça o saçlarımin açık olmasi kolumun açık olmasi bana batmaya başladı utandim kendimden, Rabbimden utandım, namaz kılıyorum başım kapalı sonra o an dışarıya açılıp çıkmak içimi çok acıttı ve dayanamadım kapandım iyikii ama iyiki kapanmişim diyorum🥹❤️ dışarıya çıktığım an ağladim biliyor musun, Allah’im bana böyle bir şeyi nasip ettiğin için hep şükürler olsun dedim hâlâ daha diyorum ve tesettürle ilgili konu açılınca bile ağlıyorum hep o eski açık gezdiğini zamanlar için🥹❤️nefsimiz bir türlü ikna olmas akilanmaz hep ertelemek ister ama düşün ki altınlar nerede olur örtülü kapalı toprakta, en değerli İnciler nerede olur kapalı istiridyelerde dimi🥹❤️ Değerli olan herşey kapalı ve örtülüdür, Rabbimiz bizi öyle çok seviyor ve değer veriyor ki işte bu yüzden bizim de kalkanimiz gibi olan tesettür bize farz, düşün ki nasılsa öleceğiz, şu ellerine kollarina, saçlarına bir bak dedim kendime çürüyüp Toprak olacak şurada bir kaç bin gün belki de hafta belki ay belki de son günümüz kaldı, ne kaybederiz ki hiçbir şey ve seni gören herkesi Allah’i hatirlatmak ne güzel bir şeref, ne güzel bir şeref ki ayettimizi başımızın üzerinde taşiyoruz🥹❤️ Tesettür Özgürlüktür güzel kardeşim benim kiyafetinin altında kendini öyle çok özgür hissedeceksin ki, ve yine eşine istediğin gibi süslen evde istediklerini giy ya da kadın arkadaşlarının yaninda annenin, babanin, kardeşlerinin yaninda da açık olabilirsin yaa sadece dışarı da ki erkekler yani sana nikah düşecek olan kişiler sadece yüzünü ellerini görsünler ne olacak ki🥹❤️bu öyle güzel bir hediye ki bunu tesettüre girince anlıyor insan öyle çok rahatim ki elhamdülillah binlerce kez şükürler olsun..🥹❤️inşAllah seninde kalbine bu hissettiklerim ve daha fazlasi zuhur eder kardeşim, asla pişman olmazsın bunu unutma🥹❤️ dediğim gibiil ben namaz kilarken kapandim kesinle HAYALHANEM’in videolarini dinle canım benim namazla ilgili oalnini falan Sözler köşkü Tesettür videosunu da dinle🥹❤️huzme YouTube da kızlar var kapali onlar da ilham olmustu bana Lemaye.com sayfasini da öneririm teen serisinin kiyafetleri harika etek ve sweatshirt 🥰💫