Fbiopenthedoor nkaragoz Yaptık, eşim hamile 👻 çünkü eşim şey etti çamaşır suyuna Yav yapmayın Allah aşkına bir sürü test üretilmiş, kan test var falan filan.. Gidip onları yapın. İdrar ve çamaşır suyu asitten tepkimeye giriyor..
nkaragoz Fbiopenthedoor evet bende öyle düşünüyorum aslında tepkimeye girmesi gayet olabilecek bir durum yarın gebelik testi yapicam ben yaniliyorumdur umarım
Mikoiledikonunannesi nkaragoz ilk testimdi 😀koydeydik test alamadik bende internetten baktım yaptım hamileymisim😀
benimoglumukurtarinesraa nkaragoz biz eşimle Gümüşhane’de bir yaylada görev yapıyoruz..haftada tek bir gün merkeze inebiliyorduk..ben de çok şüpheliyim deli gibi merak ediyorum yaptım bu dediğinizi köpürdü baya ve sonuç beş buçuk aylık oğluş 😅
benimoglumukurtarinesraa nkaragoz bide aynı zamanda bekar arkadaşlarima da denettim ki hurafe mi degil mi anlayalım diye sadece benimki köpürdü
glytrk Denemedim hurafe filan diyoruz da kimyasal olarak farklı bir tepki veriyor olabilir gebelik idrarı,deneyenlerin deneyimleri varsa yarını bile bekleyemeyecek kadar heyecanlı olanlara minik bir test neden olmasın ki değil mi 😅
HurremSultannn nkaragoz az önce bende yaptım ama çok koymuşum şimdi yenisini yapicam inşallah kopurmez😂 her ay test almaktan iflahim kurudu😂😂😂🙈
gmzlgzll nkaragoz idrar asitik olduğu için olabilir mi 😁😁😁 kopurmeyenlerde asit miktarı düşüktür bilimsel ilerleyin biraz mantık lütfen