yagizcinarsmom Kızlar bebeklerinizde bu haftada neler gözlemlediniz benimki sürekli huysuz ve uykuya direniyor deli gibi uykusu var ama uyumak istemiyor
Duygarn yagizcinarsmom yaşadım bitti çok şükür. Sürekli kucak isteme, meme reddi, çevreyi izliycem diye uykuya dalamama, uyuyamadıkça daha da huzursuzlanma. Çocuğun ilk kez öyle ağladığını gördüm. Ben slingle atlattım kollara derman mı yeter.
oguzturk yagizcinarsmom konuyla alakasız belki ama atak haftalarını hangi uygulama ile takip ediyorsunuz acaba
Paris2019 Var olmaz olur mu, sabahtan beri toplasan 2 saat uyumamıştır. Yatağa koyuyorum 5 dk sonra uyanıyor, kucakta uyumak istiyor hep.. gece uykuları da bozuldu, sabaha kadar ayaktayız
yagizcinarsmom Paris2019 yaa Allah yardımcınız olsun kaç günlük bebeğiniz biz bugün tam 2 aylığız ve çok zor ya uyumuyor etrafı izlemekten uyumadıkça sinirlenip huysuzlanıyor ne zaman geçecek bakalım ya
yagizcinarsmom Duygarn Duygarn offf çok zor yazdıklarınızın hepsini tek tek bende yaşıyorum Allah yardımcımız olsun ne zaman geçer dersiniz ki
yasemncnar950585 Duygarn benim oğlumda 5 ekim doğumlu 7 haftalık netten baktığımda daha atak haftasında gözükmüyor ama 3 gündür sizin gibi aynı şeyleri yaşıyoruz internette atak hafası demiyor o zaman biz ne yaşıyoruz ya bari atağa girmiş olsun diyorum bir hafta sonr yeniden aynu şeyleri yaşayacağıma şimdiden başlamış olsun diyorum atakta mıyoz değil miyiz çözemedim ya
esmasf Cumadan beri mahvolduk aynıyız deliler gibi uykusu var geçiyor güç bela ama yarım saat sonra uyanıyor bazen kucakta bile sakinleşmiyor çılgınlar gibi resmen gözleri kızarıyor ağlamaktan
yagizcinarsmom oguzturk harika haftalar diye bi uygulama var fakat ücretli ben Google’dan atak haftası hesapla diyerek bakıyorum
tazeanacik 2 ay 4 günlüğüz ve nerdeyse 2 haftaya yakındır sürekli sebepsizce ağlamalar uykuya geçmede zorluk yaşıyoruz. Dediğiniz gibi uyudu diyorum hop tekrar uyanıyor. Altı temiz karnı tok gazıda yok ama ağlıyor durmuyor. Normalde min 4 max 6 saat gece uykusu olurdu onlarda gitti. Bende slingle iki gündür sakinleştirebiliyorım ama sürekli gezmemi istiyor. Eşimde bende acaba başka bişeyimi var diye düşünüyoruz sürekli. Bugünde meme istememeye başladı. Bi alıyor bi anda ordada ağlamaya başlıyor. Bende ne yapacağımı bilemiyorum. İşe yarayan şeyler varsa lütfen paylaşın birde sizin kaç günde bitti. Bende internetten bakıyorum yarın son gün olarak gözüküyor. Umarım biter çünkü tükeniyorum. Ha birde alıştırmak istemiyo olabilirsiniz ama zora kaldığınızda battaniyeye koyup eşinizle karşılıklı sallamayı deneyebilirsiniz.