denizahsen yarabbim hakkeden cahil deyince kızıyorsunuz 4 aylık bebek ya sakamisiniz mama vermemek için yemek mi verdiniz nasıl bir mantıktır yazık o bebeğe midesine bağırsaklarını ne kadr meraklısın çocuğun sistemii bozmaya yemek yedirmeye hayatı boyunca yicek zaten yani 2 yasina kdr mama vermek zrndasiniz zorla cocuga bıraktırma k yanlış bide inek sütü veriyorsunuz daha da zarar kızım 27 .5 aylık daha inek sütü hiç vermedim şekerle bu sene son 1aydir okul sayesinde ew kek pasta şeklinde tanıştı herseyini kendim özel yaparım çorbasını yemeğini meyvesini kek yaoicaksam dahi meyveli sekersiz yaparım ki çocuğum sağlıklı besinler alsın diye mama yi 26 aylikti bıraktık oda kendisi artık istemedi 4.5 aylık 5 aylıkken tadima basltti doktorumuz ama sizin ki koru körüne çocuk mama içmesin diye yemek yedirmeye çalışmadım ayına tadima uygun besledim şuan da gayet yemek seçmez yer okulda yemek sevmeyen çocuklardan biridir kızım mesela en basiti yemek secmemesinin aslında erken ek gida ya başlamakta alakası yok günde 1 kavanoz yogurt yer her gün akşam yemeğinde mesela şimdi ayrana yeni alıştı onu da iciyro