3 ay çok erken bir süre ek gıda tadını için 3 ay daha beklemelisin pekmez dediğin şey sırf şeker 3 aylık bir bebeği şekere niye alıştırırsın ve yüksek sıcaklıkta kaynadığı için kanserojen oluşturuyor 6 aydan sonra soğuk sıkım üzüm dut hurma özleri tavsiye ederim pekmez diye bir şey kalmadı artık bu devirde çocuğunun sağlığını düşünen anneler için bilmiyor olabilirsin. 6 ay çocuğa su bile verilmez anne sütü ve mama dışında. Ben o şekilde büyüttüm Çok sağlıklı ve yemeyi seven bir çocuğum var çok şükür. Mandalinayı Portakalı 7 ayda 8 ayda vermeye korkuyoruz pişik yapıyor diye 1 yaşında pişik yapıyordu bizim çocuğa. 3 ay nedir gerçekten. O çocuğun ihtiyacı olan şey ya anne sütüdür ya mamadır Başka hiçbir şey verilmez. Zaten ömrü boyunca yemek yiyecek ne bu acele hiç anlamıyorum erken ek gıdaya başlayan anneleri de. DSÖ 6ay diyor ek gıda için. Erken ek gıdaya başlamanın hiçbir anlamı faydası yoktur çocuğa zararından başka. Erken ek gıdaya başlayan ve kabızlık sorunu büyük yaşlara kadar çeken hayli Bir anne var Her şeyin bir zamanı var bagırsakları midesi hazır değil şuan.