Serrabusse Blackmom mihraya bence uyumlu ikra olabilir Serra olabilir kızımn ismi☺️ bir kızım olursa bende adını Mihra koymak isterim❤️ Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
eylulbebek22 Nilda ,sena ,serra,sera, vera, lara, lina ,leyla ,hüma , alya, ayla,asya , arya, oya , ikra, yüsra, tuna, rana , hira, rüya, ela,eda,
Busranur05 Blackmom Oğlumun ismi Yağız Arda kızım olursa ben Duru Erva koymak istiyorum ikisi de bence tek tek güzel isimler düşünürsen
Yagmurtanesi Blackmom Son zamanlarda Gülce ismi favorim Allah bir kız daha nasip ederse Gülce koymayı çok istiyorum bi fenomenden isim hikayesini de dinleyince hem mantıklı hem güzel geldi kulağıma 😇
betty3452 Blackmom ben de inşallah kızım olursa umay, gülce ya da inci koymak istiyorum. Ama muhtemeln umay olur. Çünkü oğlum Gökalp Türk ismi. Kızım da ayni şekilde olsun isterim…
Sebusebu Blackmom Bence uyum arama Kendine has güzel kulağına hoş gelen içine sinen herhangi bir ismi koy Uyum sevmiyorum ben. Sanki 2. İsim sırf ilkine uyulsun diye seçilmiş gibi geliyor İsim karakteri yaşatır neticede 🍀 herhangi bir kız ismi olabilir bu ara ben Gülce ismine taktım🤭
efelinamoms Blackmom Beliz lina koyduk basta bi afalladi herkes ama simdi alistiklari icin cok kibar geliyor herkese ☺️