Yclll Canım şuan resmen bizi anlattın aynı bizde böyleyiz bebeklerimizde aynı ay gün deler bende be yapacağımı şaşırıyorum 😫
Zuleyham OzlemAlisa o bendede oluyodu ama ilk aylarda suan 2 bucuk aylik pek olmuyo cok sukur belki sutun tazzikli akiyodur o yuzden olabilir önceden biraz sagip sonra emzirebilirsin
Tugceeeee12345 OzlemAlisa benim tek memede boğazına kaçıyor çünkü o ucu bir acayip oldu süt çok akıyor ondan olduğunu düşünüyorum
Tglr OzlemAlisa bizimde öyle sıkıntımız var doktor burun kemiği basık oldugu için dövüşerek emer genzine kaçar emzirirken çekin biraz nefes alsın rahatlasin sonra tekrar memenizi verin demişti doktor isterseniz bi deneyin
ozge3747 OzlemAlisa Benşm bebeğim de öyle, 51 günlük. İlk emmeye başladığında memeden süt tazyikli gelince kaçıyor, çok korkuyorum öyle olunca.
mltmylmzalms OzlemAlisa bizde de vardı kbb ye gittik burun kemiğinde eğrilik var büyüyünce düzelir dedi
doruknaz OzlemAlisa bir süre bir birini sonraki emzirmeye diğerini emdirin. tanzikli geliyordur. birde tıkandığında iki kaşını arasına parmağınızı koyun hafif bastırarak aşağı yukarı ovalayın hemen düzeliyo tıkanması.
Ndderdem OzlemAlisa sütün muhtemelen tazyikli gelıyor canum. İlk once biraz sağ sütünü sonra emzir ve dinlendirerek emzir