Htckbra0716 Therektor biberon kullanmıyorum. Meme reddi aşamasını atlattık onu 3.-4. aylarda yaşamıştım o zaman hiç tutmuyordu. Burnunu da her gün kontrol edip temizliyorum ama bilemedim ya
acemianne-34 Htckbra0716 7 ay 4 günlük 9 da uyuttum 2 defa gaz krizi geçirdi hala uğraşıyoruz çıkarsın gazını da uyusun diye
Cigdemy Htckbra0716 forbiome kullanmiyor musunuz acaba birde ek gıda dan kabız olmuş olabilir bir Dr a danışın isterseniz
Htckbra0716 Cigdemy forbiome nedir ? Kullanamdım hiç . Kabız değil büyük tuvaletini her gün düzenli olarak yapıyor onuda takip ediyorum.
Mferideb Htckbra0716 1 yaşına girdi hala aynıı bizde emerken değil ama bağırsakları çok hareketliymiş gece uykusundan gazla uyanıyor bebekken bile gece uykuda cıkarabiliyordu şimdi cok cok daha zor bizim için😮💨
Htckbra0716 acemianne-34 umarım tez vakitte kurtuluruz bu gaz probleminden bende şimdi tekrar uyuttum bakalım ne zaman uyanacak
acemianne-34 Htckbra0716 ayy inşallah ya işe başlayacam bakıcı nasıl bakacak böyle aşırı stres yapıyorum
Durucuumm Mayflor probiyotik damla çok işe yaradı bizde.. bizimki de öyleydi canım gidiyordu poposu yırtıldı ya da çatlak oldu heralde diye probiyotik damla ile çözdük işi. 7 buçuk aylığız bizde
acemianne-34 Durucuumm bunu da deniyim zaten oğlum deneme tahtası oldu herşeyi deniyorum hiçbiri işe yaramıyor
Berilsmom01 acemianne-34 çocuğunuzda alerji olabilir benim kızım 18 ay gaz sancısı çekti çocuk içtiği sudan bile gaz oluyordu
acemianne-34 Berilsmom01 ayın 9unda götürdüm özele öyle bi şey yok yarın başka doktora götürecem hala uyutamadım fitil verdim artık doğru değil biliyorum ama ağlamaktan patlayacak
Eailesi4 Htckbra0716 normal daha yeni alışıyor bağırsakları yeni gelişiyor her verdiğiniz şeye zeytinyağı koyabilirsiniz o rahatlatır yada doktira danışıp probiyotik kullanabilirsiniz
Htckbra0716 Eailesi4 zeytinyağı koyuyorum herşeye. Probiyotik çözüm olacak sanırım bizim için bi doktora gitmem lazım
Htckbra0716 Cigdemy ilk defa duydum çevremde kullanan olmadı hiç doğduğundan beri doktorumda hiç öyle bişey söylemedi. Şimdi gerekliyse doktora gidince verir zaten
Htckbra0716 cerita tuvaletni yaparken herhangi bi sıkıntı yaşamıyor kanama vs yok. Makat çatlağı ne alaka