esrahilal1 kızlar 5 aylık bebeğim var doğumdan 2 ay sonra spiral taktırmıştım ama kaymış tekrar takmadılar neyle korunucam şimdi ben 3 aylık iğne yaptıranlar var mı bir de doğum kontrol hapını 6 aydan sonra kullanılır mı emziriyorum
Emir29 esrahilal1 3 aylik iğne bana doktorum önermedi adet düzensizliği yapiyormus vucudun dengesini bozuyor dedi en iyisi dogum kontrol hapı ve spral demisti
elifhumaa tazeanne___ ya ne zmaan başladı ben prezervatife çok güvenmiyorum hamile kalmadan önce bu hapı kullanıyordum emziriyorum bu arada doktora mı gittin yazdırmak için bir de adet olmadım daha hapı kullan8nca adet olmaya başladın mı aklımda çok soru var kusura bakma 😂😂🤭
tazeanne___ bebekandmom Hayr bi sıkıntı yaşamadım carezetta kullanıyordum çok kanama yaptı 1 ay kanamam oldu kanamam asla durmadı en son doğum doktoruma gittim yasmin le devam et kanaman durmaz dedi yasmini kullanmazsan da adet göremezsin şişersin dedi çünkü polikistik över var bende 2 aydır kullanıyorum yasmin bi sıkıntı olmadı
esrahilal1 yusuf11 yok çok fazla lekelenmem kanamam oluyordu zaten takıldıktan 1 ay sonra adet bitiminde gelin kontoele demişti ben 2 ay sonra gidebildim bakınca anladı çıkardı bidaha takılmadı ilerleuen zamanlarda taktırabşlirsin dedi
tazeanne___ elifhumaa vlla bende hiç bi korunma yöntemine güvenmiyorum eşime de güvenmiyorum her an herşey olabilir 😂doğumdan 2 ay sonra carezettaya başladım çok kanama oldu durmadı doktorum yasmini kullan dedi bende başladım 1 kutu bitti adet oldum şimdi 2inci kutuyu kullanıyorum bebeğimde emiyor yani sıkıntı yok 😊