ozlemsenel Holle'de nişasta var ve prebiyoik lif yok organik diye adı var başka bi özelliği yok açıkçası. Aptamilin normalini kullanıyoruz kilo alımı iyi
parsoglan19 ozlemsenel haklısınız, hollenin pazarlamacısı çok iyi herhalde. İnstagramda muhendisinoglu incelemis gerçekten içi bombos bir mama. Ama şuan birçok doktor onu öneriyor, vitamin oranları çok fazla ve kilo yapıyor diye alın diyorlar zayıf bebeklere.
Semaalya Alibinnur1707 https://www.instagram.com/p/B5mkON5hOMV/?igshid=1m12a9pgeyciv kızım tadını beğenmedi çok içmek istemiyor
Gamzeli2206 parsoglan19 similac mamada diğer mamalara göre protein daha fazla daha fazla kilo alımına sebep oluyor ama ben aptamil kullanıyorum kilo ya bakmıyorum aptamil ve hipp annesütüne en yakın içerik olarakta en iyi mamalar
parsoglan19 Gamzeli2206 aptamil 1 ay kullandık bize hiç yaramadı. Gelişimi normal sınırlarda olan bebekler için mutlaka faydalıdır tabii ama ben kilo alımını da desteklesin istiyorum 😔 zaten anne sütü alıyor
ayseturk tbc raporlu mama denilince acaba dedim sadece hastanede çocuk sağlığı Polk. Doktorun yönlendirmesi ile mi yazılıyor diye sormak istedim. Bende bilmiyordum benim bebeğimde prematüre mama ile besleniyoruz böyle bir imkan varsa faydalanmak için bende araştıracağım. Teşekkür ederim
Elifum parsoglan19 canım yaşıtlarıyla kıyaslama yapm senin yavruşun erken doğmuş ve ona rağmen iyi bence 4. Ayında doğduğu kilonun iki katını almış ve geçmiş bile 😊 mama bilmiyorum inan o konuda Bi bilgim yok mama kullanmadım çünkü benimde 4 ay 4 günlük kızım var 6200 kilosunu çevreye bakarsan ona bile dh doğrusu ben Elazığ arıcaktayım kaynanam ve o tarafa hep küçük zayıf diye başımı yiyorlar benim kızımda 2800 doğdu 38 haftalık ilerleyen zamanda değerlerine eksiklik yoksa çok bunaltma kendini insan yıpranıyor inanan bana
parsoglan19 Elifum evet çok yıprandım. Eşim iri yapılı olduğu için onun tarafi sürekli eşimin bu aylardayken benim bebegimin 2 katı olduğunu, nazar degmesin diye 4 aylik demek yerine soranlara 6 aylık dediklerini söylüyor. Bu da beni çok üzüyor...
tbc Gamzeli2206 bu tip bebekler için özel mamalar bar devlet destekli raporla alabiliyorsun, infatrini gibi sıvı mama
tugcenil parsoglan19 kilosu az olan bebeklere doktor reçeteyle nutrica infatrini yazıyo devlet karşılıyo hatta. Doktoruna bi sor bence en iyisi o normal içtiğinin iki katı yarıyor öyle düşün... bizde 36/4 de 2220 doğduk şuan 8 aylık olucaz 4 aydan beri ek gıda alıyorz 7300 anca kilomuz ama bunada şükür🙊
BuluttSecil En yüksek protein evolvia’da kızım 1 ayda 1200 aldı.bebelacla ya da diğer mamalarla karşılaştırırsanız içindeki vitamin mineral oranının diğerlerine göre çok yüksek olduğunu görürsünüz
Melahat parsoglan19 canım ben similac kullandım ve cevremdekilerede tavsiye ettim kullandılar cokda memnun kaldılar bende öyle ve güzel kilo aldiriyor
Minnakyavrumm parsoglan19 11 aylık oğlum zar zor ye ek yedırıyorum 9 aylıkken 9 kilo 300 gr Di suan 10 kg çok şükür emiyor da ama cok hareketli maşallah Ne yapacağımı sasırdım yiyebileceğin her cesıt yemek yapıyorum ama yok yemıyor mama da denedim yok suan hasta oldu nezle grip Bende siz gibi nasıl kilo aldorsam dıye cagresiz kaldım Biri banada öneride bulunsa
nezahatberilsu biz evolvia kullanıyoruz kızım iyi kilo alıyor herhangi gazda yapmamıştı 3 ay 1 kilo aldı 4. ayda 700 gram aldı
Yusrahafsa28 parsoglan19 merhaba benımde bebegım 17 Temmuz da 2700 dogdu dogdundan berı meme mama gıdıyoruz ılk aptamıl aldım kilo yapmadı sma onerdıler denedım 3 kutu bıtırdım oda kilo yapmadı artık kabız yapınca tekrar aptamıle döndüm 4 aylık kilosu 5800 du bızede zayıf dedıler hangısını kullansam bılmıyorum ek gıda donemını beklıyorum o Zaman alır ınş🤦🏾♀️🤲