happymirac Ecemsultan Ecemsultan benim oğlumda 1 haftalıken başladı bir sağı tumazdı bir solu ters emzirme yöntemini denedim yani tutuşum sanki sağı emiyor gibi ama solu emziriyordum sizde deneyin büyüdükçe düzeldi şimdi 14 aylık yeterki meme olsun hiç fark etmiyor sağ sol 🤣
Duygarn Ecemsultan benim de öyle. Sağdan emziremiyorum hep sol. Sağı rahat tutamıyor. Tutamayınca sinirlenip ağlıyor. Zorlasam da nafile solu verinceye kadar ağlıyor. Çözüm yok gibi
Ecemsultan Duygarn gecədə mi almıyor. Yine benimki gece biraz biraz tutuyor. Artık öyle devam ederim. Sizinki ne kadar
Seda23Yusuf Ecemsultan a bu benn ilk oğlum sadece sağ gogsumu emdi solu emmel istemedi iki emip bırakıyordu onun ucu fazla yoktu diğeri fazlaydı belkide o dandir
churchil Ecemsultan 2 buçuk aylık. Emiyo evet her sağ göğsümü verdiğimde ufak çaplı bi kriz yaşanıyo 🙄
Ecemsultan churchil benimki çok ağlıyor nefesi gidecek kadar taki diğerini verene kadar. Bide emmeye başlıyor sıkıntı yok biraz ağzına süt gelince başlıyor ağlamaya
Ecemsultan susiron peki yetiyormuydu sütünüz ben 1 defa mama veriyorum. Ama hemen bitiyor yetmiyor süt
umosko Ecemsultan 2.5 aylıkken atak mı ne geçirdiyse dediginiz gibi sol gögsümü almak istemedi bende sagdaymış gibi yatırıp sol tarafı emzirdim yani koltukalından doğru emzirdim tavsiye ederim sonradan da düzeldi normal emdi
Yineben Ecemsultan kizimda yasadim bu durumu. Yuz ustu yatip sol memeni ac sanki sag memeyi emiyor mus hissiyati ver. Sag memeden sol memeye sut sag sür umarim gecer.
churchil Ecemsultan 2 meme de bir olmazmış birinin süt akışı tadı falan farklı olabilirmiş. Bizim o kadar ciddi değil yani diğeri gibi almıyo evet ama hiç almıyo da değil
Tgbtn Ecemsultan yetiyor yetmez mi artıyor bile boşaltamıyor göğsümü. Benim çok sütüm vardı şükür bi zorluk çekmedim bu konuda.
Senayys Ecemsultan bebeğim 21 aylık doğduğundan beri sadece solu emiyor hala sağı hiç tutmadı süt çekildi bitti söylceklerim bu kadar 😄göğüs uçların farklıysa ondan olabilir benimki oyuzden tutmadı sağın ucu küçük olduğu için 👻