ElifDefne3535 Ecemsultan siz ara ara teklif edin hep benimde sol göğsüme çok zor alıştı bebeğim ama hep verdim en son reddetmesi bıraktı
churchil Ecemsultan benim de sağ göğüste problem var. İlk zamanlar vermekte tutmakta falan zorlanmıştım o yüzden oldu diye düşünüyorum
Ecemsultan sevimailesi ilk zamanlar öyleydi çok geldiği için almıyordu şiödi alışmışdı yine başladı 2 gündür almıyor.. Doğdugu dan beri sevemedi Sol tarafı. Bide midesi bulanıyor boğazında kalıyor falan ayy şaşırdım kaldım yaa
Melikenl Ecemsultan kuzenimde aynı şeyi yaşadı. Sabırlı ol canım. Bizim oralarda acı süt geliyordur o memeden derler. Tabi ne kadar doğru bilemiyorum. Neyse kuzenimin bebeği 5 aylık olacak halen ara ara etmesi gelmiyor
Ecemsultan Melikenl odamı bu aylarda başladı yoksa doğdugu dan beri mi reddediyor. Çok zorlanıyorum kriz geçiriyor o gögsüme yaturınca
Mom_dery Benim oğlum da doğduğundan beri sağ memeye tepkili😅 uyku arasında falan kaptırıyordum büyüdükçe hiç almamaya başladı sağ göğsümdeki süt kesildi iki üç ay önce. Sadece soldan emiyor şuan ama 15 aylık olacak yakında
Ecemsultan Mom_dery peki sadece emzirdinizmi mama da verdiniz mi buda bırakacak gibi yaa korkuyorum valla
ElizAzra642 Mom_dery aynı durumdayız canım kızımda sağ memeyi doğduğu günden beri tutmadı tek memeyle şükür 15 aylık olduk sağ tarafı tutunca ağlama krizi geçirip midesini bulandırıyor 🤷🏻♀️ Sütümü sağdım bu seferde ne emzik ne biberon tutmadı reddetti kesildi zaten iyi olsun da istediği gibi olsun dedim kabullendim 😊
Ecemsultan ElifDefne3535 evet 2.5 aydır sürekli veriyorum bir ara alıştı şimdi yine başladı doğdugu dan beri sevmedi o tarafı
happymirac Ecemsultan Ecemsultan benim oğlumda 1 haftalıken başladı bir sağı tumazdı bir solu ters emzirme yöntemini denedim yani tutuşum sanki sağı emiyor gibi ama solu emziriyordum sizde deneyin büyüdükçe düzeldi şimdi 14 aylık yeterki meme olsun hiç fark etmiyor sağ sol 🤣
sevimailesi Ecemsultan benimde oleydim cnm sağ tarafı emiyordu o gogsumu çok veriyordum snrm diğerinde göre sola alışsın diye sola yuklendm alıştı sağ tarfi da bırakmasın diyr onu da verdm alışır kaç aylik
churchil Ecemsultan 2 buçuk aylık. Emiyo evet her sağ göğsümü verdiğimde ufak çaplı bi kriz yaşanıyo 🙄
Ecemsultan sevimailesi 2. Buçuk aylık sizde sorun kalmadı demi. Yada 4 ay atağı falan mı aklıma oda geliyor
Ecemsultan susiron peki yetiyormuydu sütünüz ben 1 defa mama veriyorum. Ama hemen bitiyor yetmiyor süt
lugesyA_ Bende yaşadım ama bırakmadım çok çabaladım şuan 13 aylık ve iki memeyide emiyor zor bir süreç sağ memeyi verir pozisyonda solu emmesini sağladım sonra zamanla döndü normal emmeye☺️ umarım bir yolunu bulursun 🤗
mamameh Ecemsultan evet bi tanıdığımın çocuğu tek göğüsle büyüdü. Hiç sağ göğsü almadı ağzına deyince öğürüyor. Benim de çocuğum solu çok istemezdi ama gece emzirirken hep soku verdim uyku sersemi içiyor sonradan alıştı ikisinide emiyor