Serap46 MomTubamom 50tl üzeri kargo bedava oluyo sepete birkaç bir şey daha at, illaki eve lazım olan indirimde bir şeyler olur deterjan şampuan vs gibi. İndirim kuponlarını da alışveriş yaptıkça site kendisi tanımlıyor.
S_D Gzd MomTubamom Ben yazacaktım tam arkadaş yazmış 👍 Kargo bedava olan herhangi bir butikten birsey alırsan kargo ücreti ödemezsin 🤗
Serap46 Gzd Bardak ya siz dahi misiniz? Yıllardır alışveriş yapıyorum elite üyeyim böyle bi şey aklıma gelmedi ya 🤣🤣🤣 valla helal olsun 😃😃😃
Didi-dodo Sasah1441 siber saldiri olduğunu duydum . Uyelerin kayitli kredi kartlarindan para cektiklerini arti siparis verip kargolar gelmiyor ( çoğu) ama takip edince kargo teslkm edildi çıkıyormuş... dikkat edin lütfen
Sasah1441 Didi-dodo benim kargom da gecikme oldu maalesef 2 hafta sonra neredeyse elime geçti hatta bekleyen de var bir tane ama hiç teslim edildi bilgisi olmadı sürekli bakıyorum çok yoğunluk vardı ama siber saldırı duymadım
MomTubamom Didi-dodo ya koskoca sitede olmaz diye düşünüyorum veya öyle olsa haberlere çıkmazmı veya bi açıklama yapmazlarmı
Didi-dodo MomTubamom vallh siz bilirsiniz ... bir ksiinin hesabindan 2300 tl cekmeye calismislar ama yeyersiz bakiye diye mesaj gelmis telefonuna ve hemen bankayi arayip karti iptal etmisler ... Benden söylemesi yinede siz bilirsiniz
Sasah1441 MomTubamom hiç bakmadım ki ne aldıysam 2 güne geliyor genelde 😁 muhteşem cuma dan dolayı aşırı yığılma vardı ondandır diye düşündüm